Valmuevej 2, Handrup Bakker, 8400 Ebeltoft

Enestående fritidshus på toppen af Handrup Bakker med total panoramaudsigt over Ebeltoft Vig

Med Handrup Bakker og Ebeltoft Vig for fødderne kan man fra dette ophøjede fritidshus nyde en uforstyrret og uforlignelige udsigt over såvel vandet som de skovklædte kyster. Det rummelige hus forener på vellykket vis nordiske materialer med japanske indretningstraditioner, og takket være store, sydvendte terrasser kan det betagende skue også nydes under åben himmel. Ejendommen gennemgik i 2016 en større indvendig modernisering, og alt er udført med sans for både æstetik og kvalitet.

Fritidshuset udgør 189 etagemeter tillagt vinkælder og dobbelt garage på 35 kvadratmeter. Oven på garagen findes en eksklusiv tagterrasse, hvor der haves en yderst god panoramaudsigt over Ebeltoft Vig.

Panoramisk udsigt

Huset ligger på en af områdets højst placerede matrikler, og det sikrer en sjældent set panoramisk udsigt, hvor man kan lade blikket hvile ved vigens bølger, kyststrækningen mod Helgenæs eller Ebeltofts bymidte med fregat og stemningsfuld aftenbelysning. Værd at bemærke i forhold til udsigten er desuden den servitut, der sørger for, at ejendommen foran ikke kan forøges i højden. Man er dermed sikker på at kunne beholde det fulde panoramavue.

Tæt på naturens ro og byens tilbud

Fra den eftertragtede adresse er der gåafstand til vandet, og her har grundejerforeningen privat strand og egen badebro. Nær ejendommen finder man desuden Den Italienske Sti, der har fået sit poetiske navn af Karen Blixen, da ruten følger det kuperede landskab langs vandet og dermed sender tankerne i retning af sydligere himmelstrøg. Stien giver sammen med resten af Nationalpark Mols Bjerge suveræne muligheder for både kortere og længere udflugter i naturen.

Ved den nærliggende Molskroen er der gode spise- og indkøbsmuligheder, og handelslivet i Ebeltofts billedskønne brostensgader kan man komme til på en kort køretur. Køretiden til Aarhus er knap tre kvarter, mens både Molslinjens færgehavn og Tirstrups lufthavn kan nås på et kvarter.

Hus af højeste kvalitet

Ejendommen er opført i 1985, og huset er kun én gang tidligere blevet handlet. Desuden har det aldrig været udlejet. Udefra præsenterer bygningen sig med en uforlignelig charme takket være det røde tegltag, den solgule facade i Kalmarbrædder og de hvide vinduesrammer. Bygningen hviler på et solidt fundament af ægte bornholmsk granit, der understreger ejendommens tårnhøje materialekvalitet.

Mens de nordiske materialer dominerer udenfor, er boligen inden døre udformet med respekt for de japanske feng shui-teorier. Det kommer blandt andet til udtryk i den åbne indretning med kig gennem hele boligen, de to ildsteder i hver sin ende af huset samt kontakten til vandet gennem de imponerende glaspartier. I forbindelse med den store istandsættelse i 2016 er køkkenet udskiftet til en specialfremstillet model fra Hornbæk Køkkenet med engelsk armatur, provencalsk porcelænsvask og bordplade i natursten. Gaskomfuret og emhætten er fra Atag, og det tofløjede køleskab står Admiral bag.

Åben indretning og masser af komfort

Køkkenet har fri forbindelse til et alrum, og herfra fortsætter det åbne forløbe videre gennem yderligere et par stuer, hvoraf den ene har brændeovn. Husets andet ildsted er åbent og udført i samme bornholmske granit, og det er placeret i rummet på køkkenets modsatte side. Her er facaden mod vandet og udsigten udført helt i glas. Huset rummer endvidere tre værelser og to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med vaskefaciliteter, sauna og spabad fra Jacob Jensen. På begge badeværelser er gulvene belagt med italienske terracottaklinker, og samme elegante gulvbelægning er videreført i den sydvendte udestue.

Indretningen afsluttes af en præsentabel entré, hvor en snedkerfremstillet stumtjener udført af et gammelt egetræ og en original skibspropel slår ejendommens eksklusive tone an fra første færd.

Udekøkken, dobbeltgarage og vinkælder

Til ejendommen hører en stor vinkælder, der er indrettet af VintageKeeping, og som med egetræshylder og Liebherr-køleskab har plads til mere end 1000 flasker. Smedejernsporten og låsesystemet er udført af JM Jäger. Huset suppleres endvidere af en isoleret dobbeltgarage, og er der behov for yderligere parkering, får man masser af plads i den lange indkørsel, der oplyses af Light Point udendørslys.

Ydermere kan man udenfor se frem til et par solrige udsigtsterrasser, og da den ene har udekøkken med ildsted, marmorbordplade og vask, er det nemt at rykke sommerens madlavning og måltider ud i det fri.

  Afstand til ...

  • Aarhus45 minutter
  • Badestrand2 minutter
  • Ebeltoft5 minutter
  • Molskroen2 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser