Stenagerbakken 5, 8382 Hinnerup

Arkitekttegnet ejendom i attraktive omgivelser

I det ekspanderende nye boligområde i den vestlige del af Hinnerup finder du denne smagfulde og 100% vedligeholdelsesfrie liebhavervilla med et boligareal på 204 indbydende kvadratmeter fordelt på 2 etager samt vinterstue på 9 kvadratmeter. Hertil kommer en integreret dobbeltgarage på hele 75 kvadratmeter, og hele 3 terrasser på 1. salmed udsigt over Frijsenborg skovene og området.

Rene linjer

Du bliver budt indenfor i et lækkert, moderne hjem, hvor næsten alle husets rum er orienteret mod mest muligt lysindfald med store vinduespartier. Netop denne orientering gør, at de store glaspartier bidrager til at lyset strømmer ind fra morgen til aften. 
Stue planet indeholder et velindrettet, lyst køkken/alrum incl. viktualierum. Fra køkken/alrummet er der flere udgange til syd/vest vendt terrasse og overdækket gangareal. Et praktisk bryggers med indgang fra den store flisebelagte dobbelte garage. Et flot brusebadeværelse til de to store værelser og et kontor. 
Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at der i stueplan er en vinterstue, som kan udnyttestil kreative sysler, vinterhi for planter eller som et lille orangeri.

Bevæger man sig op på første sal vil man straks bemærke den specielle LED lyssætning i langs trappen samt det store ovenlys der falder blødt på trinene. Herefter befinder du dig i en flotlys stue med ekstra loftshøjde. Fravinduespartiet mod syd er der udgang til overdækket gangbro og mod vest en kæmpe lækker terrasse som er indrammet med en ekstra høj glasafdækning for vinden. 

Desuden er der et stort soveværelsepå denne etage med udgang til en syd-østvendt terrasse, hvormorgenkaffen kan nydes. Fra soveværelset er der indgang til et lækkert badeværelse med to håndvaske samt dejligt badekar. Sidst men ikke mindst skal nævnes et stort walk-in closet.
Alt er holdt i lækre materialer, som kræver nul vedligeholdelse.

Huset i naturen

Den smukke omgivende natur kan ikke alene nydes fra køkken/alrummet, men naturligvis også fra boligens terrasser – placeret, så solen kan nydes fra tidlig morgen til sen aften og ganske ugenert. Start dagen med at nyde omgivelserne og en god kop kaffe, spis en dejlig frokost og slut så dagen af på den vestvendte terrasse, hvor solnedgangen nydes i godt selskab…
Der er virkelig tænkt over ejendommens placering i forhold til det bedst mulige lysindfald i alle dagens lyse timer fra morgen til sen aften ved denne unikke ejendom.

100% Vedligeholdelsesfrit.

Villaen er bygget i to fulde plan, hvor det gennemgående træk er, at den skal være 100 % vedligeholdelsesfri. Det ses i alle valg af materialer indvendigt som udvendigt. Ligeledes haven vil kunne klares med en robotplæneklipper, så man kan nyde alle de frie timer på terrassen.  
Haven er enkelt anlagt med stor græsplæne og 300 m2 sorte fliser rundt om hele huset og byder som sådan på masser af plads til udendørs aktiviteter.

Nærhed til natur og fritidsinteresser 

Boligområdet grænser op til Frijsenborgskovene og har store grønne områder og grønne kiler ned mod skoven. Fra boligen er der kun få hundrede meter til Haldum-Hinnerup skole med tilhørende SFO, til børnehave, til sportshal med tilhørende fodboldbaner og til fantastiske MTB-bane. Hinnerup byder i øvrigt på mange faciliteter som f.eks. kulturhus med bibliotek, svømmehal, en aktiv idrætsforening og et rigt forretningsliv med mange specialbutikker og flere dagligvarebutikker.
Fra boligområdet er der cykel- og gangtunnel under Århusvej, så man kan færdes sikkert til og fra området og der er gode kollektive trafikforbindelser med mange daglige afgange med bus og tog fra Hinnerup til både Århus og Randers. Togrejsen fra Hinnerup til Aarhus H tager blot 16 minutter. Er man i bil kan Aarhus nås på 20 minutter.

Kom og oplev den gode stemning, den smukke natur og et topmoderne hus på Stenagerbakken 5 i Hinnerup.

  Afstand til ...

  • Aarhus15 minutter
  • E4510 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Skole2 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser