Ødumvej 4, 8370 Hadsten

Uforlignelig villa på 221 kvadratmeter med tilhørende gæsteanneks

Ejendommen ligger på en skrånende grund i Lilleådalen kun få kilometer uden for Hadsten. Huset fremtoner med et særegent, elegant udtryk og omgivelserne er i særklasse. Skråt bag huset rejser et mindre skovstykke sig og danner baggrund til den fortryllende udsigt ud over ådalen. Allerede fra man kører ind ad den lange, private vej mod huset, får man indtrykket af, at det så afgjort ikke er et helt almindeligt hus – og førstehåndsindtrykket snyder bestemt ikke nogen i dette tilfælde.

En moderne, funktionel villa

Med tydeligt stilbevidst og sikker hånd har man i 2003 ladet denne flotte bolig opføre. Beboelsesarealet beregner sig til samlet 221 kvadratmeter, og man er ikke gået på kompromis med materialerne eller komforten. Eksempelvis i snedkerkøkkenet er det tydeligt, hvor man genkender de eksklusive Gaggenau-hvidevarer – værd at bemærke er især de to opvaskeskuffer, hvis metalliske fronter står godt til den praktiske, rustfrie stålbordplade og ikke mindst kontrasten til vinduesbundstykket i massiv teak. 

I forbindelse med køkkenområdet gives et betragteligt alrum, hvorfra man gennem dobbeltdørene kan træde ud på den fortrinlige terrasse, ligesom man også har ladet forbindelsen mellem køkkenet og den rummelige stue være åben. I hele dette opholdsmiljø trænger lyset med lethed ind gennem gulv-til-loftglaspartierne. Stuen er i særdeleshed skøn med hårdttræsparketgulve, mens gennemrækningsbrændeovnen skaber glæde i hele det sammenhængende opholdsmiljø. Lofterne er udført på tilsvarende dekorativ vis, hvor man under kiplofterne har ladet tagkonstruktionen forblive synlig.

Fra det oplagte forældresoveværelse med indbygget skabsvæg har man adgang til et flot badeværelse med henholdsvis nedsænket spabad og en muret bruseniche. I villaens sydøstlige ende finder man to regulære værelser, det ene med hems, og en åben niche, der kan indrettes som kontor. Endvidere gives et lyst badeværelse, et bryggers med egen indgang og en entré. 

Udsigt til åbne vidder

Boligens indretning er med overlæg gjort således, at man får den fulde fornøjelse af udsigten ud over de bølgende marker i ådalslandskabet. De opdyrkede markers udstrakte forløb brydes af sporadiske træsamlinger, så man skuer ud over utallige skovbryn, der kun afløses af den ugenerede udsigt til andre bevoksninger nærmere horisonten. Ved skovbrynet på grundens sydlige del ligger en mindre sø, hvad også tilfører haven en væsentlig portion sjæl.

Området er fredeligt og roligt, hvorfor man ofte vil kunne følge både store som små dyr krydse havens plæne, når man sidder på træterrassen foran alrummet. Fra soveværelset er der adgang til morgenterrassen på husets nordøstlige side, hvor der også er installeret en udendørsbruser.

Luksuriøst gæsteanneks

Udover det fornemme hovedhus rummer ejendommen yderligere et anneks, som har bolig lignende indretning, der qua dens placering på grunden, nyder samme formidable udsigt. Gæsteannekset er udført i samme høje kvalitet som resten af beboelsesarealerne, og også her finder man elegante og stilbevidste løsninger. 

I niveau med det omkringliggende landskabs vidder finder man i det tilhørende anneks ca. 85 kvm. i forskudte plan et dejligt køkken, der er udstyret med det meste i hvidevarer, et gæstetoilet med vaskemaskine og en rummelig stue med et stort glasparti mod sydvest, hvorfra der er adgang til egen terrasse og den parklignende have. 

På anneksets øvre dæk gives først et møblerbart repos, hvorfra et badeværelse med brus og to disponible rum breder sig. I stueplanet finder man et nydeligt toilet med vaskemaskine. 

Annekset er særdeles velegnet til liberalt erhverv eller de store børns egen afdeling.

Praktisk beliggenhed

Udover at have en decideret smuk udsigt og en sublim beliggenhed midt i naturen, har placeringen også et praktisk aspekt, man ikke bør overse. Der er kun få minutter til skole og indkøbsmuligheder i Hadsten, ligesom man i nærområdet ved Kollerup Gods kan besøge deres velrenommerede restaurant. Desuden er der blot tre minutter til motorvejen og få minutter til offentlig transport.

Ejendommen er udstyret med IHC-elstyringssystem, et jordvarmeanlæg, solceller på taget, centralstøvsuger, sunscreens mod sydvest og markiser.

 • Anneks 85 m²

Afstand til ...

 • Aarhus30 minutter
 • E453 minutter
 • Indkøb mv.2 minutter
 • Randers20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser