Hovvejen 27, Bohøjgård, 8361 Hasselager

Stor, velholdt landejendom på 11 hektar - et kvarters køretur fra Aarhus Midtby

Der er bare et kvarters køretur til Aarhus Midtby fra adressen. Og alligevel er der enormt fredeligt på denne store velholdte landejendom, der ligger midt mellem Kolt, Hørning, Tranbjerg og Solbjerg, og som omgives af marker til alle sider.

Velanlagt have og rigt dyreliv

Omgivelserne kan man blandt andet nyde inde fra stuen, hvor der ikke alene er en uspoleret og afstressende udsigt over markerne, men hvor man også kan se ud over grundens store, velanlagte have, der fordeler sig i tre forskudte niveauer med formklippede buske og træer, en sø med guldfisk og en stor, rund fliseterrasse i midten. Der er et rigt dyreliv på grunden med harer, fasaner og rådyr - og om vinteren kan dyrene ses helt inde i haven.

Plads til heste eller erhverv

Med mere en 11 hektar land og store, opvarmede udhuse er mulighederne mange på matriklen. Man kan eksempelvis drive erhverv og både have værksted, oplagring og kontorer i udhusene. Eller man kan holde heste og have dem græssende vest for huset, hvor der ligger et stort, grønt areal, der omgives af tætte træer til alle sider.

Det er desuden værd at bemærke, at der er egen vandboring på grunden, så man som ejer betaler et fast beløb for vand hvert år - og så eksempelvis ikke skal betale ekstra for hestenes drikkevand. Der er også en god jagt på grunden. Og en stor del af den består af marker, som bortforpagtes på halvårlig basis.

Flotte, hvide bygninger med sort tag

Ejendommen præsenterer sig flot og gennemført med hvide ydermure på alle bygningerne samt med sortglaserede teglsten på stuehuset og med sorte teglstenslignende stålplader på alle andre tage. Alle bygninger og træværk blev malet udvendigt i sommeren 2018.

Stuehuset blev opført i 1974 og står i dag pænt vedligeholdt med 204 boligkvadratmeter fordelt over to plan. Dertil kommer yderligere 424 kvadratmeter under tag i de resterende bygninger med blandt andet en lade og en stor, opvarmet gildesal, der ligger i forlængelse af et lige så stort aktivitetsrum.

Som en ekstra praktisk detalje er der installeret 40 udendørslamper langs ejendommens lange indkørsel, op til carporten og videre til både for- og bagdør. En sensor sørger for, at lamperne automatisk tænder, når man kommer hjem.

Lys og velindrettet bolig

Boligen er både lys og rummelig med opholdsmiljø i stueplan og tre store værelser på førstesalen. Opholdsmiljøet udgøres af stue og køkken - og særligt stuen har et helt fantastisk lysindfald fra vinduer mod både syd, øst og vest.

Stuen er usædvanligt stor, og hvis behovet opstår, kan der sagtens etableres et ekstra værelse hernede. Her er endvidere udgang til terrasser mod syd og øst og til en stor gårdhave mod vest. Og så står der en charmerende brændeovn og spreder varme og stemning. Den er lavet af en lokal smed.

Stueetagen afrundes af gæstetoilet og bryggers, mens første sal rummer et badeværelse med gulvvarme og tre rummelige værelser samt en møblérbar repos. Fra det ene værelse er der udgang til en dejlig, sydvendt altan.

 • Udbygning Samlet 424 m²

Afstand til ...

 • Aarhus15 minutter
 • E458 minutter
 • Indkøb7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser