Ajstrup Strandvej 138, Ajstrup Strand, 8340 Malling

Enestående fritidshus på hele 289 etagemeter med panoramahavudsigt i eftertragtede Ajstrup Strand

Her kan drømmen om det søde liv i et eksklusivt fritidshus gå i opfyldelse. Med dette arkitektoniske mesterværk fra 2009 følger en udsøgt panoramaudsigt over havet i det eftertragtede Ajstrup Strand ved Malling.

Det velindrettede fritidshus med integreret garage og underetage med elevator byder på et udsøgt design, uanset hvor blikket lander, og med en beliggenhed i første række til havet danner hele herligheden den perfekte ramme om frirummet fra den travle hverdag.

Interessant arkitektur

Huset er tegnet af den tidligere ejer og er opført i karakteristisk arkitektur med et moderne udtryk og spændende vinkler, som giver mulighed for en helt speciel og stilfuld indretning. Facaden er delvist beklædt med træ, og den flisebelagte indkørsel leder op til husets indgangsparti samt den integrerede garage – selv denne er indrettet med omtanke for at udnytte den storslåede udsigt.

Indendørs er der kræset for elegant design og kvalitetsmaterialer. Der er lakeret industrigulv med gulvvarme i hele huset, som er opvarmet af jordvarmeanlæg.

Åbent opholdsmiljø med kvalitetskøkken og udsøgt udsigt

I det åbne opholdsmiljø, bestående af køkken og stue integreret, skuer man direkte ud over havet gennem de brede panoramavinduespartier, som kan åbnes op om sommeren. I de køligere måneder kan man varme sig ved pejsen i stuen.

Det stilrene og funktionelle Netto Line-køkken gemmer på masser af plads i skabe og skuffer bag de smagfulde, lyse fronter, som er brudt af enkelte elementer i træ. Det er veludstyret med kvalitetshvidevarer såsom et Liebherr-køleskab, to Liebherr-ovne i praktisk arbejdshøjde, AEG-opvaskemaskine, induktionskogeplader fra Witt, samt en køkkenø med rigeligt bordplads og Quooker-vandhane. Her er altså de bedste betingelser for at udfolde sig med madlavningen.

Ovenlysvinduet fra Velux lader masser af naturligt lys strømme ind og kan åbnes med en fjernbetjening.

Master bedroom med walk-in-closet

Stueplan byder ydermere på to værelser og et kontor foruden det store master bedroom med rummeligt walk-in-closet, der som det eneste rum i huset har et blødt gulvtæppe. Til værelset hører eget badeværelse, der har lyse, italienske fliser, væghængt toilet, muret bruseniche med to brusere, Corian-bordplader, Netto Line-underskabe og armaturer fra Vola.

Boligen har desuden et mindre badeværelse og i bryggerset er der installeret en tørretumbler og vaskemaskine fra AEG. Husets underetage på 85 kvadratmeter får man adgang til via den integrerede garage. Den rummer to store, disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, samt en vareelevator til tungere genstande. Der er dermed rig mulighed for at udnytte boligens kvadratmeter optimalt og indrette sig præcis som man ønsker.

Skønt udemiljø i naturskønne omgivelser

Stranden kommer helt tæt på med den anlagte sandrende med granitsten fra Bornholm, som ligger i forlængelse af soldækket med udsigt ud over vandet. Haven byder på et lille, grønt areal på hver side af huset, samt terrassekroge i vinklerne hele vejen rundt, som gør det muligt at finde en fredelig plet med læ og sol gennem hele dagen.

Små stier løber langs kystens naturskønne omgivelser, hvor både ben og tanker kan få lov at vandre, og den hyggelige Norsminde Lystbådehavn er ikke langt væk, mens indkøbsmuligheder og øvrige fornødenheder findes i nærliggende Malling.

  Afstand til ...

  • Aarhus15 minutter
  • Badestrand50 meter
  • Kro og spisesteder4 minutter
  • Norsminde Havn4 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser