Katrineholmsalle 90, 8300 Odder

Arkitektens egen villa i Odder med frit, grønt udsyn samt masser af atmosfære og sjæl

I et af Odders mest attraktive og fredelige villakvarterer finder man denne ejendom, der først og fremmest er flot og gedigent bygget i gode, solide materialer - og som samtidig byder på mange intelligente og velgennemtænkte løsninger, der først rigtigt går op for én, når man lever sit daglige liv i den.

På trods af de mange boligkvadratmeter føles den nemlig både intim og hyggelig, og takket være smart placerede skydedøre kan man nemt opdele boligen i flere forskellige afdelinger.

Hyggelig gårdhave

Der kan eksempelvis være liv og legende børn i husets ene ende, mens der er fuldstændig fredeligt i den anden. Og andre dage kan skydedørene skubbes til side, og terrassedørene ud til ejendommens centralt placerede gårdhave kan åbnes helt op.

Så kan man være tæt på hinanden, uanset om man befinder sig i pejsestuen, køkken-alrummet eller boligens master bedroom. De tre rum er placeret i hver af villaens tre længer, og alle har direkte adgang til gårdhaven. Gårdhaven er desuden både solrig og læfyldt, så det kan blive til mange lune udedage på adressen.

Lys og luft

Det er ikke kun gårdhaven, som huset tilbyder udsigt til. På trods af beliggenheden i et trygt og bynært parcelhuskvarter er der nemlig et dejligt frit kig fra både stue og køkken til henholdsvis de åbne marker øst for huset og til et tilstødende grønt areal mod vest, hvor der er boldbaner og legeplads.

Det giver en behagelig, lys og luftig atmosfære inde i boligen - en atmosfære, som videre understøttes af en rigtig god loftshøjde, stemningsfuldt skrånende lofter, små, charmerende trapper rummene imellem og højtplacerede små vinduer i køkken, badeværelse og bryggers.

Udefra giver de små vinduer sammen med facadens solide, røde murværk næsten ejendommen udtryk af at være en middelalderborg med skydeskår. 

Mange muligheder

Villaen blev opført i 1975 af arkitekt Frits Jørgensen til sig selv og sin familie. Siden har yderligere to familier taget sig af ejendommen, der stadig står velholdt og tro mod arkitektens idéer og det originale udtryk. Boligen byder på 199 kvadratmeter i et enkelt plan.

Dertil kommer en usædvanligt højloftet og lys kælder på 39 kvadratmeter med vinkælder og et stort disponibelt rum. Og så har grunden ligeledes en elegant integreret garage på 47 kvadratmeter, ligesom der er en carport fra 2005, vis minimalistiske konstruktion matcher huset.

Intelligent indrettet

Boligen rummer tre værelser, der ikke deler væg, samt to badeværelser, hvoraf det ene har sauna. Badeværelserne er placeret i hver sin ende af villaen, så man altid er tæt på et af dem. Opholdsmiljøet består af en stue og pejsestue i to let forskudte niveauer samt af et lækkert køkken-alrum, hvor man kan lave mad i solen med et frit kig ud i horisonten.

Køkkenet er fra Invita med hvide, grebsfrie elementer, en massiv bordplade i beton og en charmerende brændeovn. Køkkenet har desuden Vola-armatur - nøjagtigt ligesom resten af huset. Og så skal det bemærkes, at pejsestuen er hyggeligt indrettet med indbyggede, klinkebeklædte bænke omkring pejseindsatsen.

Trygt og børnevenligt

Foruden gårdhaven kan den 1.093 kvadratmeter store grund også fremvise en stor, åben græsplæne med god plads til børnenes leg eller til festlige arrangementer under åben himmel. Man kan eventuelt invitere naboerne forbi, for der er et godt naboskab i det familievenlige kvarter.

Fra adressen er der i øvrigt tryg og sikker skolevej den nærtliggende Parkvejens Skole, hvortil de små kan cykle på fem minutter uden at skulle krydse så meget som én eneste trafikeret vej. Der er også kort cykelafstand til både daginstitutioner og gymnasium samt til Spektrum Odders glimrende fritidsfaciliteter.

 • Garage 47 m²
 • Carportareal 21 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C25 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Skole2 minutter
 • Stranden10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser