Ildervej 28, Skåde Bakker, 8270 Højbjerg

Uovertruffen villa med imponerende tagterrasse i Skåde Bakker

Denne exceptionelle villa ligger i området Skåde Bakker nær Højbjerg, hvor ejendommens skarpe hjørnegrund skaber kontrast til det bakkede terræn. Siden boligen blev opført i 1968, har der kun været to ejere, så det er en villa, der sjældent udbydes til salg. I 2010 blev boligen opgraderet med en ombygning og flere istandsættelser, hvilket blandt andet inkluderer hele førstesalen.

Smukke detaljer

Et af boligens særlige kendetegn er stuen med det fine egeparketgulv og brændeovnen, der er flot placeret i en pejseindsats. Her bemærker man straks den unikke musetrappe, der er specialdesignet til stuen og forsynet med vanger i rustfrit stål, der flot markerer trappen. De henrivende glaspartier bidrager også her med et perfekt lysindfald. Parketgulvet fortsætter på de tre værelser, der alle har indbygget skabsplads samt gode brugsmuligheder, og der er et indbydende lys i gangen fra tagvinduet.

Køkkenet er opført i lyse nuancer med hvide, grebsfrie skuffefronter og en fin egetræsbordplade. Der er hårde hvidevarer fra Siemens og et fortræffeligt amerikanerkøleskab. Køkkenhalvøen byder på to ovne og en kogezone, mens der på den modsatte side er siddeplads og skabe med materede låger. Endvidere er den med til at bryde køkkenzonen fra den forbundne spisestue.

Entréen er belagt med sorte klinker med gulvvarme, som også findes på det pæne gæstetoilet. Badeværelset er ligeledes indrettet med sorte klinker med gulvvarme samt en bruseniche og et badekar. Her står de hvide elementer flot til den mørke granitbordplade.

Vidunderlig førstesal og en funktionel kælder

Førstesalen fordeler sig over tre rum, der udgør et badeværelse, et soveværelse og et skønt opholdsrum, men fælles for alle rum er de brede glaspartier, der lukker dagslyset indenfor.

Badeværelset fremstår imponerende med to integrerede håndvaske i bordpladen, og så er der desuden gulvvarme.

Soveværelset og opholdsrummet har begge parketgulv og helt særligt for førstesalen er, at der er udgang til tagterrassen fra alle rum inklusiv badeværelset. Herude bliver man mødt af en herskabelig udsigt over skoven, da huset ligger højt på en skråning mod skovarealet. Tagterrassen er gjort særligt hyggelig ved at skabe liv med frodige plantekasser.

Til villaen er der endvidere en høj, tør kælder, der har mange anvendelsesmuligheder. Foruden et vaskerum har kælderen både et viktualierum, gode rammer for en vinkælder indrettet med vinkøler og et stort disponibelt rum.

Suverænt udemiljø

Udenfor finder man en flisebelagt gårdsplads med carport og et tilhørende skur samt et cykelskur med en niche til opbevaring af brænde. Haven er prægtig med rododendroner, der er lige så gamle som selve huset, og stedsegrønne planter, der bidrager til det nærtliggende skovmiljø. 

Der er flere overdækkede såvel som åbne terrasser, der sikrer at solen kan nydes på forskellige tidspunkter af dagen. Fra entréen er der udgang til en overdækket træterrasse, mens en flisebelagt terrasse omkranser flere sider af huset. Endeligt er der en mindre terrasse, der ligger for sig selv, hvor de omkransende, grønne beplantninger danner baggrund til aftenkaffen.

Fra ejendommen er der en betagende udsigt over området og Skåde Skov, der er en del af Marselisborgskovene, og derved fremmes den naturrige atmosfære året rundt. Her er der lagt op til pragtfulde gåture, hvor der endvidere kan nydes en uimodståelig udsigt over Aarhus Bugt. 

Selv i disse naturskønne omgivelser ligger villaen stadig tæt på indkøbsmuligheder og skole, hvoraf sidstnævnte kan tilgås sikkert fra villaveje uden at krydse trafikkerede veje. Aarhus ligger omkring 6 kilometer fra adressen i cykelafstand, hvorfor der er nem adgang til byens faciliteter.

 • Carportareal 35 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C10 minutter
 • Badestrand2 minutter
 • E4515 minutter
 • Indkøb, Kridthøj Torv10 minutter
 • Marselis SkovenUden for døren
 • Skåde Skole6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser