Hejrevej 6, Skæring, 8250 Egå

Spændende fritidshus nær skov og strand ud til Kalø Vig

Midt i Skæring ligger dette imponerende fritidshus på 123 kvadratmeter. Lige uden for hoveddøren er der et naturskønt område med blot få minutters gang til skoven og stranden ud mod Kalø Vig, hvor man kan gå mange afvekslende ture. Nedenfor vejen er der busstoppested, og der er ikke langt til indkøb i Føtex. Storbylivet i Aarhus kan nås på bare 15 kilometer fra ejendommen.

Dette unikke, træbeklædte hus er tegnet af arkitekt Preben Jensen i 2011 og kendetegnes af flot design og kvalitetsløsninger alle vegne. I 2018 er de massive egetræsgulve slebet og lakeret, og fodlisterne samt hele huset udvendigt er blevet malet, så det er fuldstændigt indflytningsklart - man skal derfor ikke tænke på istandsættelse de næste mange år.

Det første, man bemærker, når man træder over dørtærsklen, er den lyse og venlige atmosfære. Grundidéen har været, at det skal føles som at være ude, selvom man er inde, hvilket kommer til udtryk i de store skydedøre, som udvisker grænsen mellem hus og have. Med glas fra gulv til loft samt over dørene synes boligen særdeles rummelig, og der er gulvvarme overalt.

Køkkenet præsenterer sig stilrent og funktionelt med stålbordplader af høj kvalitet samt en 100 centimeters induktionskogezone og en støjsvag bordemhætte - begge fra Witt. Køkken-alrummet giver endvidere adgang til stuen, en pragtfuld udestue og et praktisk bryggers. Det ene værelse har et walk-in-closet og et badeværelse med regnbruser, mens det andet værelse ligger sammen med et badeværelse med Stark-toilet og -håndvask - begge badeværelser er udstyret med armaturer i stål og krom samt koksgrå klinker.

I haven er der mange solrige timer i vente med de nydelige bede, som man kan beundre fra det skønne terrassemiljø. Der er desuden en carport og et værksted tilknyttet.

 • Carportareal 15 m²
 • Udestue 15 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C15 minutter
 • Motorvejen7 minutter
 • Skæring Skole5 minutter
 • Stranden2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser