Strandvangsvej 72, Skæring Strand, 8250 Egå

Sydlandsk inspireret ejendom på 364 velisolerede etagemeter med svævende terrasse og udsigt til Aarhus Bugt

En, stor, svævende træterrasse 15 meter over vandoverfladen med swimmingpool og Jacuzzi. Over 30 meters glasbeklædt, sydvendt facade med en enestående panoramaudsigt til windsurferne i Aarhus Bugt med Mols Bjerge i baggrunden - og langs den lyse, badevenlige sandstrand ved adressen.

Og alt kan det nydes fuldstændig ugeneret og privat både ude og inde. Det er bare nogle af grundene til, at en investering i Strandvangsvej 72 i højere grad end noget andet er en investering i livsværdi.

Mulighed for helårsbolig

Eftersom området Skæring Strand er under en større omlægning fra sommerhusområde til byzone, vil der blive mulighed for at ændre status på ejendommen helårsbolig, hvis man ønsker dette. Forslag til lokalplan forventes endelig vedtaget primo marts 2020, hvorfor krav og betingelser for ændring til helårsbolig endnu ikke kendes. For yderligere information henvises til Aarhus Kommunes hjemmeside herom.

Mange lyse og lækre kvadratmeter

De mange etagemeter fordeler sig med 120 kvadratmeter i stueplan, hvorfra der er adgang til en skøn udestue på 42 kvadratmeter, som, hvis ejendommen opnår helårsstatus, forventelig vil kunne tillægges boligarealet. 

Smuk arkitektur

Foruden at være rummeligt og praktisk indrettet, skiller fritidshuset sig også ud for sin smukke, særskilte arkitektur. Med sine rene linjer, store glaspartier og de solide, symmetrisk placerede søjler trækker ejendommen både på inspiration fra modernismen og den gotiske stil, som især er udbredt under sydligere himmelstrøg - og som bidrager til en vidunderlig, sydlandsk feriefornemmelse.

Også indenfor viser den gennemtænkte arkitektur nogle af sine mange plusser. Underetagen byder på et væld af spændende muligheder med et lækkert badeværelse med spabad og to håndvaske samt flere gode disponible rum, hvoraf det ene har store, sydvendte vinduespartier fra gulv til loft og direkte adgang til en sydvendt, overdækket fliseterrasse.

Flydende overgang mellem inde og ude

Stueplan rummer et stort værelse, endnu et badeværelse og et åbent rumforløb med køkken-alrum og stue - og opgang til en stor repos med mange forskellige muligheder. Her er over fire meter til loftet og en charmerende pejseindsats, som kan åbnes fra to sider, og som kan ses fra både stue og køkken.

Både i udestue og køkken-alrum udgøres gulvet af kvadratiske, lyse fliser, der er magen til dem på terrassen, og som bidrager til en flydende overgang mellem ude og inde.

Vidunderligt udemiljø

Og sommeren behøver ikke at være, som den var i 2018, før man får glæde af det enestående udemiljø. Takket være beliggenheden på toppen af en skrænt er der nemlig rigtig godt med læ - også ude ved poolen, der er ideel til leg og stor nok til motionssvømning. Og så er det altid til at finde solen på en af terrasserne.

De mange søjler udgør en stor pergola, der løber hele vejen langs facaden med installerede lysspots, der sikrer en hyggelig lyssætning på ejendommen, når solen er sunket ned i horisonten.

Bliver det køligt ud på aftenen og natten, kan man oplagt nyde en sidste drink i Jacuzzien, hvor der er plads til otte personer - og desuden let adgang til swimmingpoolen.

Afstand til ...

 • Aarhus C15 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvejen7 minutter
 • Skæring Skole5 minutter
 • StrandenUden for døren

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser