Skovbrynet 42, Marselis, 8000 Aarhus C

Liebhaveri ved Havreballe Skov i Aarhus

Følger man Skovbrynet ved Havreballe Skov i det attraktive Marseliskvarter i Aarhus, kommer man på et tidspunkt til en lysning - ikke i skoven, men lige over for den. Som enhver anden lysning er der en skøn udsigt til skoven, men her er det fra en lys og prægtig, men ikke midst roligt beliggende liebhavervilla i det centrale Aarhus.

Herskabelighed og kvalitet i tre etager

Villaen er fra gulvet i den nederste etage til altanen på den øverste fyldt med herskabelige detaljer og materialer i den ypperste kvalitet. Ved ankomsten til ejendommen parkeres bilen i garagen ved vejen. Der er plads til to biler i forlængelse af hinanden, og garagen lukkes af en eldrevet port. I boligen træder man indenfor på stueplanets elegante sildebensparketgulv. Til venstre ligger dagligstuen, som med franske døre adskilles fra spisestuen. I åben forbindelse findes det topmoderne og luksuriøse køkken, der har udsøgte grebsfrie elementer i mørkt træ og desuden pyrolyseovn og kombiovn løftet op i en god arbejdshøjde, induktionskogeplade og kogende vand direkte fra Quooker-hanen. Fælles for stueplan og underetage er, at de begge netop har gennemgået en stor renovering og stod færdige i maj 2018.

Nede i underetagen er der mange gode og høje disponible rum i boligstandard, som dog ikke er godkendt til beboelse, men giver mange anvendelsesmuligheder. Ikke desto mindre er der gulvvarme under de helt specielle italienske klinker i alle rum. Her er også et overdådigt badeværelse beklædt med marmor, hvor badekaret og brusenichen med en helt særlig mosaik i blå nuancer ligner et kunststykke, som du ikke kommer til at se andre steder - hvis ikke det var fordi, der var et tilsvarende på førstesalen.

Her er mosaikken i brusenichen bare holdt i  rød, grå, sort og hvid, mens marmoren er den samme ligesom det dyre inventar, her bare i sort. Førstesalen byder ligeledes på tre lækre værelser, og i det ene af dem kan man åbne døren ud til den syd- og vestvendte altan. Her kan man sidde og skue ud til de høje træer i Havreballe Skov på den anden side af Skovbrynet.

Pragtfuld frugthave

Fjerner man blikket fra horisonten og kigger nedad, opdager man sit eget vidunderlige, grønne område. Med adgang fra huset gennem spisestuens dobbelte terrassedøre ligger en stor og solrig fliseterrasse, hvorfra man kan gå på opdagelse i en pragtfuld frugthave. Der er æbletræer, pæretræer, kirsebærtræer, jordbær, hindbær og meget, meget mere - en sand fryd for den søde tand, men så sandelig også for øjet.

Skoven bag Skovbrynet

På den anden side af vejen ligger indgangen til Havreballe Skov med stier, der leder til resten af de idylliske Marselisborgskove. Man kan denne vej blandt andet gå  til Tivoli Friheden, Ceres Park & Arena og selvfølgelig Marselisborg Slot. De mange glæder og muligheder i Aarhus centrum ligger i kort afstand fra ejendommen ligesom Forældreskolen og Marselisborg Gymnasium ligger i gåafstand fre ejendommen. Trænger man til en dukkert eller en tur på havet klares turen til stranden og Marseligborg Lystbådehavn ligeledes på gåben.

 • Garage 30 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C5 minutter
 • Michelin restaurant 5 minutter
 • Skov1 minut
 • Vandet5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser