Roholtevej 1, 4640 Faxe

312 m² i rolige og naturskønne omgivelser

Det er en salig ro, der omgiver denne landejendom i lokalmiljøet Orup omtrent ti minutters bilkørsel vest for Faxe Ladeplads. Grunden er på halvanden hektar og besidder i sig selv en charmerende atmosfære, men man tilgodeses absolut også med en masse skøn natur ganske tæt på. Det gælder ikke mindst badestrandene lige i nærheden. Hovedhuset er rummeligt med fire værelser og anseelige opholdsmiljøer, og så har man prioriteret kvalitet under de løbende istandsættelser.

Store, lyse rum og plads til flere aktiviteter

Det første tegn på kvalitet springer i øjnene i køkkenet, som er fornyet i 2008. Poggenpohl står bag de lækre elementer, som får selskab af en tyk Corian-bordplade på kogeøen og lys i soklen. Løsningen med loftemfang sikrer et frit udsyn, og ved kogeøen er der plads til et par barstole. Det nydelige, massive trægulv er fra Hørning Floors, mens stuerne prydes af Junckers-parketgulv. Den ene stue beriges endvidere af en brændeovn samt udgang til haven, og bemærk, at husets yderdøre er snedkerlavede fra 2018. Endnu en stue findes i forlængelse heraf, mens den tredje stue er separat og således kan anvendes til et værelse mere, et hjemmekontor eller andet.

Videre byder stueplanet på et rummeligt bryggers med egen indgang, og i dette afsnit af boligen kan man samtidig se frem til et stort multirum og et gæstetoilet. Multirummet kan anvendes til et væld af funktioner, hvilket ikke mindst skyldes det fantastiske lys med brede vinduespartier til begge sider og to ovenlysvinduer. På første sal findes de fire værelser, og ét af disse byder på adgang til et walk-in-closet. Heroppe har man envidere badeværelset med kar. Til slut skal det nævnes, at boligen har en luft-til-vand-varmepumpe fra 2021. Der er valgt en kvalitetsmodel, som kan forsyne hele huset.

Udbygninger og en stor grund med charmerende have

Til ejendommen hører de murede udbygninger, som bidrager med en masse muligheder. Der kan anvendes plads til opbevaring, hobbyaktiviteter og øvrige projekter, ligesom man får mulighed for dyrehold, hvis dét er et ønske. Grundens mange kvadratmeter taler selvfølgelig også til løsningerne. Garageporten er skiftet i 2018.

Den klassiske gårdsplads indrammes af bygningerne, og hertil bemærkes sandstensterrassen fra slutningen af 2010’erne. Frugttræer og staudebed med bunddække får selskab af høje, gamle træer, og det samlede udtryk er en charmerende oase med masser af stemning. Udsigten over landskabet er dragende med et rig dyreliv til følge af den ro og atmosfære, der hersker så tydeligt. Fra et sted på grunden kan man sågar kigge til vandet.

Lige noget for naturentusiasten

Hvis man værdsætter natur, vil man hurtigt falde for disse slående omgivelser. Åbne vidder, skove og åløb med mere dukker op langs veje og marker med perfekte forudsætninger for en smuk løberute eller gåturene. Tilsvarende er det naturligvis vandet, der drager, idet man finder en forrygende badestrand ved Fed Strand, og der er også skønne forhold ved Vemmetofte. Ved Fed Strand arrangerer campingpladsen flere aktiviteter, der også kan forsøde fritiden. I Præstø er der Michelin-restaurant, og er man til sejlads, så har man herlige muligheder ved lystbådehavnene samme sted eller i Faxe Ladeplads.

Det er også i Faxe Ladeplads, man finder de daglige behov, og der er sågar skolebus både hertil eller til Faxe. I bil er der omtrent ti minutter til både Faxe eller Faxe Ladeplads, og i selve Orup får man et rart og imødekommende naboskab, og der er kun ti minutter til motorvejen.

Afstand til ...

 • Indkøb8 minutter
 • København60 minutter
 • NaturBaghaven
 • Skole/pasningsmuligheder8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser