Fjordvangen 27, Stenbæksholm, 4700 Næstved

I 1. række til vand - Åbne vigder og med golbanen i baghaven

Bare få øjeblikke sydvest for Næstved ligger denne karakteristiske ejendom med en fornem udsigt over Karrebæk Fjord og det omkringliggende landskab. Stemningen er idyllisk, og beliggenheden mellem netop Næstved og Karrebæksminde er ganske fortræffelig. Villaen fremstår i flot stil, og den veldisponerede planløsning byder blandt andet på gode muligheder for et to-generationshus eller for udlejning som nu. 

En attraktiv udsigt

Adressen hedder Fjordvangen 27, og det er i særdeleshed den imponerende udsigt, der kendetegner ejendommen. Hvad end man står på førstesalen, terrassen i haven eller stuen kommer vandet i Karrebæk Fjord tydeligt til syne, mens forgrunden består af åbne marker, hvor køerne går frit og græsser. Man får tilnærmelsesvis en fornemmelse af at skue over en savanne, hvor græs, vandhuller og anden lavstammet vegetation toner frem.

På vandet kan man følge store som små skibe og både, som de glider stille over vandet, og fra Næstved Flyveplads letter undertiden mindre propelfly, der på tilsvarende facon bevæger sig tværs gennem synsfeltet. Længere borte er det Gavnø, man får øje på.

Helt stille, men tæt på byen

Området, der går under navnet Stenbæksholm, udmærker sig blandt andet ved at være ualmindeligt stille og fredfyldt. Oplevelsen, hvilket også understreges af kigget til markerne med køer, er landlig, men ikke desto mindre er man endog meget tæt på Næstveds mange muligheder. Det gælder alt fra kultur og spisesteder til specialbutikker og alt, hvad man måtte få brug for i hverdagen. 

Ejendommen ligger som det 3. sidst hus på vejen med direkte adgang til Næstved Golfklub ca. 100 meter fra ejendommen. Samtidig er naturen en ikke uvæsentlig del af fornøjelsen, og der er store skove at besøge i nærområdet. Det er endnu en måde at bruge naturen, mens det tillige skal fremhæves, at der ikke er mere end knap femten minutters kørsel til feriebyen Karrebæksminde.

Hus og have

Fra 2006 og frem til 2011 blev der foretaget markante ændringer af villaen. I den proces blev der på førstesalen i 2011 etableret en selvstændig lejlighed med et Svane-køkken, ligesom gulvene og adskillige vinduer blev udskiftet. Lejligheden på førstesalen indeholder et stort køkken-alrum i forbindelse med stuen, og fra begge afsnit er udsigten selvsagt fremragende.

Overetagen afrundes af to værelser, et badeværelse og en anseelige, overdækket terrasse, mens stueplanet er forsynet med tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse samt et fornemt opholdsrum med stue, alrum og køkken i forlængelse af hinanden. Også her er der store vinduespartier. Bemærk, at det er en smal sag at genforene de to adskilte dele af boligen, da der i den oprindelige hovedindgang er sat en let nedtagelig gipsvæg op.

Det samlede boligareal er på 223 kvadratmeter, og grundstørrelsen er 1.683 kvadratmeter. Foruden et integreret atelier og en garage til alskens opbevaring står der på matriklen en dobbeltcarport, mens selve den grønne del af haven er holdt i en enkel stil for at sikre den størst mulige udsigt.

Afstand til ...

 • Indkøb6 minutter
 • Karrebæksminde Strand7 minutter
 • Køge44 minutter
 • Næstved centrum10 minutter
 • Skole8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Mathias Bergstrøm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser