Øster Søvej 7, 4654 Faxe Ladeplads

Vandkant til salg - villa i første række til Faxe Bugt

En ejendom med imponerende panoramaudsigt, som sjældent bliver udbudt til salg. Med villaens placering i første række er der blot 50 meter til den indbydende badestrand med lækkert, finkornet sand og klitter. Udover en enestående udsigt byder selve villaen på en høj standard, og det samme gælder for beliggenheden i Faxe Ladeplads blot 60 minutter fra København.

Udsigten og adressen

Det er udsigten, som definerer livet i villaen, og uanset om man står i køkkenet, stuerne eller soveværelset, betages man døgnet rundt af naturen lige uden for vinduerne. De blå bølger fortsætter i kilometervis i snart sagt alle retninger, og i det fjerne betragtes mundingerne ved henholdsvis Præstø Fjord og Stege Bugt. Landskaberne på hver side ses tydeligt, og i klart vejr kommer også Møn til syne. Det er måske helt overflødigt at nævne, at solopgangen ved den østvendte kyst naturligvis er helt spektakulær.

I tillæg til livet ved stranden, hvor der i sommerhalvåret opføres badebro, byder nærområdet på rige muligheder for naturoplevelser. Slentrer man mod nord langs stranden, kommer man til en større skov, der via kyststien fører hele vejen til Vemmetofte. Her er fortrinlige gå-, løbe- og cykelruter, og hvis man i stedet bevæger sig mod syd, er der ikke mere end en kort køretur til det naturskønne Feddet. Selve kystbyen Faxe Ladeplads byder desuden på alt, hvad man har brug for i hverdagen, når det kommer til skole, pasningstilbud, indkøb, spisesteder og meget mere.

Villaens mange kvadratmeter

Huset er opført i 1944, og siden 2005 er der løbende foretaget forbedringer og istandsættelser. En af de væsentligste er flytning af køkkenet for netop at få det fulde udbytte af udsigten. Køkken og stue er således arrangeret i delvis åben forbindelse, hvilket i kombination med det behagelige lysindfald skaber en indbydende og luftig atmosfære. Udover en god planløsning med udsigt til masser af himmel og hav kan klassiske detaljer som plankegulve, franske døre og brændeovn nydes tillige med direkte udgang til en af ejendommens mange terrasser. Etagen rummer desuden badeværelse samt et stort kontor i forlængelse af stuen, der i lige så høj grad kan indrettes som stue eller værelse. 

På førstesalen er der en hyggelig repos, der giver adgang til et stort badeværelse og to gode værelser. Det ene med indbyggede skabe og det andet med dobbelt glasdør ud til den enestående tagterrasse på hele 28 kvadratmeter, hvor morgenkaffe og solopgang kan gå hånd i hånd.

Det samlede beboelsesareal er på 160 kvadratmeter, og hertil kommer endnu 80 kvadratmeter i kælderen med god lofthøjde, hvor man råder over viktualierum/vinkælder, et vaskerum og to disponible rum, der kan tjene til alskens formål.

Flotte udearealer

Haven er velanlagt og fremstår med nydeligt trimmet plæne, dekorative buske og tætte hække, som omkranser grundens 742 kvadratmeter. Desuden findes en nyere havestue, flere terrasser, en stor isoleret garage samt et mindre redskabsskur.

 • Tagterrasse 28 m²

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Køge35 minutter
 • Skole5 minutter
 • Vand / strand25 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Mathias Bergstrøm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser