Klintedalsvej 20, 4400 Kalundborg

Panoramaudsigt til Kalundborg Fjord

På Røsnæs nær Nyrup, lidt vest for Kalundborg, finder man denne karakteristiske murstensvilla, der særligt udmærker sig ved den fænomenale udsigt til Kalundborg Fjord. Det blå vand, der snart bliver til Storebælt, begynder, så snart markerne, som ligger på skråningen først for, stopper. Huset er med al tydelighed indrettet efter netop udsigten, og fra de to opholdsrum og den enorme terrasse i øverste plan er det særlig smukt. 

Den attraktive beliggenhed 

Klintedalsvej 20 hedder adressen, og i kraft af den hævede placering i landskabet, har man et fortrinligt overblik, der strækker sig langt ud over vandet og bredt mod både syd og vest. På farvandet kan man følge skibstrafikken, der passerer gennem bæltet, og ret fremme, på fjordens modsatte bred, toner halvøen Asnæs frem i horisonten. 

Beliggenheden muliggør også et væld af friluftsaktiviteter, der gør brug af vandet. Afstanden til kysten er blot 500 meter, og hvad enten det er badning, lystfiskeri eller kajaksejlads, der måtte have størst interesse, er potentialet nærmest uudtømmeligt. Med hensyn til de mere praktiske gøremål, som man vil få brug for i dagligdagen, kan det understreges, at beliggenheden tilsvarende er i topklasse. Skole og pasningstilbud nås hurtigt til fods, og distancen til Kalundborg centrum er bare fem kilometer og man kan anvende bussen, som går lige ved indkørslen. 

Et velkomponeret hjem

Villaen blev i sin tid opført af økonomidirektøren hos Carmen Curlers, der dengang havde sin produktion i Kalundborg. Huset er fuldmuret i hårdt brændte sten med changerende nuancer fra rød til sort, og ved at udnytte landskabets naturlige konturer, er villaen mod vandet fritlagt i begge husets etager. 

370 kvadratmeter boligareal og en dertilhørende krybekælder på 40 kvadratmeter samt et bryggers på 23 kvadratmeter gør stedet overmåde rummeligt. Da man endvidere har valgt at indrette klart hovedparten af øverste etage med blot to store opholdsrum i forlængelse af hinanden, er det en usædvanligt luftig indretning, man har i vente.

Den store stue bades i sollyset, der strømmer ind gennem de sydvendte vinduer, og herpå følger køkkenet med stilrene Invita-elementer. Bordpladerne i køkkenet er af sort, poleret granit. Overetagen fuldendes af et værelse og et badeværelse, mens man et niveau nede råder over endnu tre værelser, et badeværelse, et bryggers, en sauna og flere depotrum. En omfangsrig gildesal afslutter boligens indre.

Terrasserne og haven

Umiddelbart foran køkkenet skyder en hævet terrasse ud på taget af den netop nævnte gildesal, og da solbetingelserne er gode, også denne vender mod syd, vil arealet i hele sommerperioden opleves som en væsentlig udvidelse af det allerede store hus. 

 • Drivhus 12

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • København85 minutter
 • Skole / pasningsmuligheder3 minutter
 • Vand / strand250 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser