Jernbanevej 11, 4720 Præstø

Et af Præstøs charmerende, gamle huse

På vej ind til Præstøs centrum troner dette bevaringsværdige byhus fra 1906, som emmer af historiske vingesus i skøn harmoni med moderne komfort. Det hvide bindingsværk og de matchende, småsprossede ruder præsenterer sammen med husets navn førstehåndsindtrykket af det særlige hjem. Inden for de seneste fem år er villaen løbende renoveret, hvor man blandt andet har ændret loftet og fået de oprindelige proportioner frem. Der er håndlavet en dør til at stemme overens med stilen, og hertil har et professionelt malerfirma sikret det nydelige udtryk på hjemmet. Placeringen kombinerer naturskønne områder med en central og tryg, bynær adresse, der gør hjemmet velegnet til blandt andet dem, der rejser meget.

Stemning og udtryk

Under moderniseringen har man sørget for at bevare det originale, sjælfulde udtryk, hvilket eksempelvis fornemmes i de nydelige trægulve, som både omfatter planker og sildebensgulv. Dertil kommer synlige bjælker samt de særdeles nydelige vinduer og døre, hvor sidstnævnte også skaber en harmonisk sammenhæng med udearealet samt rige muligheder for at åbne op og skabe et luftigt indre.

Køkkenet er fra Svane og udstråler præcis dén skandinaviske minimalisme, som står så flot til dørkarme, paneler med mere. Bordpladen er i Corian, og rummet har desuden med en Quooker, ligesom der er gulvvarme i hele køkken-alrummet. Ydermere vil man uden tvivl værdsætte spisekammeret, der både er praktisk og har en hvis romantik over sig. Fra alrummet er der åben forbindelse til de to stuer en suite, som frister med terrassedør og brændeovn.

Etagen fuldendes af et bryggers og et badeværelse, inden ruten fortsætter til første sal. Heroppe forefindes tre værelser, hvor det ene har adgang til eget toilet, mens et andet byder på en altan. Førstesalen indeholder også et stort badeværelse med Corian-gulv og væghængt toilet, og ydermere er der gulvvarme på badeværelset. Der er hertil et ekstra rum på anden sal, hvor lys og luft bestemt ikke er en mangelvare heller.

Byhuset med den hyggelige have

Den nydelige villa med harmonisk arkitektur og mange af de originale detaljer suppleres af en vældig hyggelig have, som samtidig er let at holde. Bemærk den lille, fine veranda og den varierede beplantning, som afgjort bidrager til atmosfæren. Samtidig er gårdhaven en forrygende detalje, og udearealet afgrænses af en hæk. Endelig råder man over en isloeret garage med vand og el, som anvendes som værksted samt et ydre, der harmonerer med hjemmet.

En tryg placering tæt på oplevelser

Placeringen er god for dem med hyppige ærinder, for her er trygt med naboskab og byen lige i nærheden. Det betyder således også, at man får under 300 meter til nærmeste indkøb, og der er ikke meget længere til centrums butikker og caféer. Det hele gøres selvfølgelig kun endnu mere fremragende af, at der tilsvarende er havneliv, strand og skov i nærheden. Kort sagt får man det bedste fra to verdener med denne placering i stemningsfulde Præstø. Byen har endog folkeskole, privatskole og idrætshal, og bilen når motorvejen på under ti minutter.

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • København 65 minutter
 • Præstø Fjord200 meter
 • Præstø Havn 500 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser