Købsaftale underskrevet

Skovvejen 25, 4660 Store Heddinge

Gedigen landvilla omgivet af skov og marker

Det er næsten 100 år siden, at denne flotte landvilla blev opført i Store Heddinge Overdrev, og den dag i dag er det stadig kvalitetsmaterialer, der kendetegner bygningssættet. Rumfordelingen er værd at fremhæve med høj fleksibilitet i de veldisponerede kvadratmeter samt udsigt til natur fra næsten alle husets vinkler. En del af dette frodige udsyn udgøres af en parklignende have anlagt af landskabsarkitekter, hvor flere sjældne træsorter kan ses. Omkring grunden er nærmiljøet præget af skov og åbent marklandskab, der skaber ugenerede rammer om ejendommen. Sammenhængen mellem hus, have og omgivelser fremstår som et særegent højdepunkt ved adressen.  

Bygget efter Bedre Byggeskik

Fra 1915-1940 vandt byggestilen Bedre Byggeskik frem som en periode, der nyfortolkede dansk arkitektur. Den forbindes med gedigne materialer og med vægt på et harmonisk og enkelt udtryk. Konceptet gik ud på at højne udviklingen af den gængse bygningskultur, og cirka 50.000 huse blev opført i bevægelsens levetid.

Denne landvilla er således opført i midten af perioden. Stilens fokus på symmetri afspejles da også i facaden, hvis kvist er placeret i midten af det halvvalmede, røde saddeltag. Dertil er udtrykket præget af sandfarvede, pudsede vægge og hvidrammede dannebrogsvinduer. Alt udvendigt træværk er malet såsom stakit, døre og de røde porte på udbygningerne. Disse råder samlet set over tre disponible rum, garage og vaskerum. Der er også to carporte. 

Indenfor fremstår trægulvet og fritlagte bjælkekonstruktioner som repræsentant for de velvalgte byggematerialer. I stueplanet er træplankerne tilstede i entréen såvel som i de to stuer en suite. En halvvæg med en hvælvet facon er et markant karaktertræk i dagligstuen, og derudover er lysindfaldet bemærkelsesværdigt. Etagen rummer også et badeværelse og et køkken med hvide, udskårne fronter, der afspejler et nordisk islæt. 

Huset har i tidens løb haft forskellige funktioner, hvilket eksempelvis tæller en vognmandsforretning og en købmandsbutik. Sidstnævnte foregik i stueplanets to værelser. Hanebåndene bemærkes på første sal, hvor loftet også er ført til kip. Etagen kan anvendes som ét stort multirum eller opdeles i flere efter behov. 

Velanlagte udearealer og naturskøn placering

Foruden købmand og vognmand har ejendommen også dannet rammerne om landskabsarkitekter, hvilket haven stadig bærer præg af. Således er der flere specielle træsorter at opleve. Blandt andet finder man to silkefyrretræer og varieret beplantning, og derudover er der et mindre vandhul. Uderummet er inddelt i mange kroge og miljøer med græs, natur og flisearealer, der skaber gårdhavestemning. 

Kongeskov ligger få skridt fra matriklen og kan nås på et minuts gang. Dette naturrige terræn suppleres af marker, som I har mulighed for at betragte fra haven og huset. 

Man drager fordel af gåafstand til busforbindelse, og dertil er man bosat knap fire kilometer fra Store Heddinge, som I når på under fem minutter i bil. Denne by rummer de almindelige tilbud med institutioner, skole, Store Heddinge Station og indkøb.  

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • København 60 minutter
 • Køge 28 minutter
 • Store Heddinge 3 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser