Klintevej 46, 4654 Faxe Ladeplads

Fantastisk beliggende ejendom direkte til stranden og udsigt til Faxe Bugt - Mulighed for Flexbolig

Den helt ugenerede placering grænsende til Faxe Bugt og direkte til stranden må betragtes som en enestående beliggenhed. Træbevoksning er til stede som afskærmning omkring matriklen, mens skibstrafikken kan følges på vandet fra denne historisk interessante ejendom. Her er kun gående trafik eller cyklister på vej til den offentlige badestrand ved siden af, mens man tilgår stranden fra den sydvendte have. Fra huset er der mindre end 70 meter til vandkanten. Dertil kan nævnes, at ingen naboer er i vente takket være strandbeskyttelsesforeskrifterne. Huset i sig selv er fordelt over halvandet plan og rummer tre værelser og adskillige opholdsmiljøer.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Udsigten er ikke til at tage fejl af med direkte kig over bølgerne, hvor Møn kan spejdes i horisonten. Dette udsyn fås både fra opholdsmiljøerne inden døre, men er især karakteristisk for uderarealet. Den store have på cirka 3.600 kvadratmeter forløber helt til stranden og er primært udgjort af græs, sektioner til afslapning og frugttræer med æbler, pærer og blommer. 

Huset har prydet landskabet siden 1912, hvor én af de to lodser, der residerede i Faxe, opførte hjemmet til sig selv. Der sad han og skuede ud over bugten for at stå klar til at guide skibstrafikken sikkert i havn under omgivelsernes vanskelige indsejlingsforhold. I dag udgør større skibe stadig en del af udsynet, når de transporterer kalk fra havnen i Faxe Ladeplads. Kalken har området altid været kendt for, og Faxe Kalkbrud udgør en velbesøgt destination for familier. Forsteninger af koraller, hajtænder og krabbeskjolde kan ses som levn fra havet, der for 63 millioner år siden dækkede arealet. 

Ved havnen i Faxe Ladeplads er der ud over den industrielle sejlads også en lystbådehavn, hvorfra mindre skibe stævner ud. Det tager omtrent tyve minutter at gå dertil fra adressen. Inden for gåafstand findes også busforbindelse, indkøbsmuligheder og en større skov, Strandskov. Faxe Ladeplads Station, skole samt idrætsfaciliteter er alle i cykelafstand.

Gedigen bebyggelse fra 1912

Da huset blev opført, var det med øje for kvalitetsmaterialer og dygtigt snedkerarbejde. En fin loftshøjde er til stede indenfor, og lysindfaldet er iøjnefaldende. Stueplanet er indrettet til samvær og rummer tre stuer en suite med franske døre mellem to af dem. Bemærk også trægulvet i den forbindelse. Den ene stue udgør en oplagt spisestue i kraft af nærheden til køkkenet. Her fremgår hvide fronter og greb med messingbelægning. Fra midterstuen gennem udestuen er der adgang til en anseelig terrasse, der er hævet over grundens niveau. 

Første sal er allokeret til soveafsnittet med tre gode værelser og et badeværelse. Det ene værelse sikrer udsyn til vandet via en altan. Fra soveværelset mod vest er der adgang til en stor ugeneret terrasse på garagens tag. Fra denne terrasse er der frit udsyn over kysten og haven. I badeværelset opleves en rød tråd til stueetagen via valget af messingbeklædte greb og armatur. 

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Præstø 29 minutter
 • Rådhuspladsen 60 minutter
 • Sandstrand 30 sekunder

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser