Thersvej 9+11, 4220 Korsør

Byggegrund og villa i første række til Storebælt - se matrikelkort

Går du med drømmen om at bygge et hus direkte til Storebælt får du her muligheden. På Thersvej 9 og 11 får du både en særdeles velbeliggende villa, samt en grund i første række med en ugenert udsigt i særklasse. Fra haven er der en privat trappe ned til stranden. 

En eftertragtet adresse

Ejendommen er placeret tilpas højt over stranden, så man helt ugeneret kan nyde udsigten til Storebælt med Agersø, Omø, Langeland og Fyn i baggrunden.  En privat trappe udligner niveauforskellen på ca. fire meter ned til stranden.

Udsigten og stranden er imidlertid ikke det eneste, der skaber den gode beliggenhed. Huset ligger på en lukket stikvej og for enden af denne er man allerede midt i byen. Korsør lystbådehavn ligger bare få minutters gang nord for ejendommen, og der er heller ikke langt til byens butikker og restauranter. Skolen nås 750 meter herfra, og nogenlunde samme distance skal tilbagelægges, når man skal foretage dagligvareindkøb. Det er endvidere værd at bemærke, at Korsør i et bredere perspektiv er fordelagtigt placeret, hvad enten man skal mod syd, øst eller vest. København nås på fem kvarter, mens Odense er tilgængelig på 45 minutter.

En velindrettet bolig - renoveret i 2008/09

Villaen blev opført i 1958 og i årene omkring 2008/09 undergik stedet en omfattende istandsættelse, der foruden adskillige æstetiske opdateringer også inkluderede et nyt el- og varmesystem, samt at der på taget blev monteret solpaneler. Ved samme lejlighed blev garagen omdannet til et værelse og udestuen isoleret og forsynet med en brændeovn. 

De 164 etagemeter består af et stort køkken/alrum hvor lyset strømmer ind fra alle fire verdenshjørner, to værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og en udestue. Udestuen er forsynet med loftshøje glaspartier mod øst, syd og vest samt et automatisk styret Veluxvindue som sørger for behageligt indeklima.

Haven

Haven fungerer som en naturlig forlængelse af huset med flere solrige terrasser og solkroge, så man altid kan finde en dejlig siddeplads. Opstammede fyrretræer og havtorn bidrager til et særligt udtryk i den dejlige ugenerede have. Om sommeren kan man høste sine egne kirsebær, blommer, bær, figner og æbler.

I et lille anneks er der plads til overnattende gæster, hvorfra de har udsigt til Storebælt, og bagest i haven ligger der et værksted også med havkig.

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • København 75 minutter
 • Korsør Lystbådehavn 2 minutter
 • Vandet10 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser