Torpe Byvej 5, 4900 Nakskov

Fuldmuret etplansvilla med udsigt til marker og skov

For enden af en 200 meter lang privat lindeallé ligger denne ejendom, som er tegnet af den lokalkendte arkitekt Knud Vesterkær Pedersen. Villaen er opført med kvalitet, komfort og de naturrige omgivelser for øje, hvilket især kommer til udtryk ved de brede vinduespartier, kobberinddækkede sålbænke og Umbra-stenene fra Stenstrup Teglværk. 

Lindeallé og kæmpe have

Lindealléen fører ned til en stor grund, hvor der tidligere lå en kvæggård, men nu finder man en flot, opvokset have, der er anlagt i 2002-2003 af havearkitekt Jann Poulsen.

Haven er beplantet med frugttræer som æble, pære og kirsebær, ligesom man finder nøddebuske, staudebede og urtehave. Den tætte beplantning giver oceaner af frisk luft, så man kan leve CO2-neutralt. Udsigten over markerne understreger den landlige beliggenhed, og man kan også forvente vildt og et rigt fugleliv, da harer, fasaner og rådyr jævnligt kigger forbi. I haven ses flere kroge som eksempelvis den hyggelige gårdsplads, bålstedet og den sydvendte terrasse.

Grundens størrelse giver anledning til mange forskellige anvendelsesmuligheder, og til ejendommen hører da også en carport med redskabsskur og en hal, hvor man kan opmagasinere båd, campingvogn eller veteranbil. Grundens størrelse giver samtidig også anledning til hestehold eller anden pladskrævende hobby.

Charme, æstetik og originalitet

Huset står i flot, original stand efter arkitektens stil med korkgulv i den ene stue, fine trælofter og blanke sten. I de to stuer er loftet ført til kip, og resultatet er en helt fantastisk rumfornemmelse. Man har også valgt at vedligeholde huset med eksempelvis en energieffektiv varmepumpe fra Bosch, som sikrer billig og miljørigtig opvarmning.

Husets planløsning er gennemtænkt med forskudte plan, hvilket giver et fint lysindfald i alle rum. Særligt stuen er indbydende med en åben, fuldmuret pejs. Derudover byder boligen på fem værelser, to badeværelser og et toilet samt bryggers, køkken og flere opholdsmiljøer. 

De to stuer ligger med en formidabel udsigt over landskabet, da kælderen nedenunder ligger højt placeret. Kælderen har flere gode disponible rum, bryggers og opbevaringsmuligheder.

Landlig beliggenhed tæt på Nakskov by

Ejendommen ligger naturskønt omkranset af marker og åbne vidder, og der er en fornuftig afstand mellem naboerne. Inden for overskuelig rækkevidde findes Halsted Å, Torpe Skov og Nakskov Indrefjord. Indrefjorden har et godt fiskevand med fine forhold for aborren. Området omkring fjorden er også oplagt til vandreture med stier ud til Lienlund.

Derudover er der fra adressen cykelsti helt ind til Nakskov by, hvor man finder gymnasium, handelsskoler, store idrætsanlæg og dagligvarebutikker. Derudover findes også et udvalg af specialbutikker og spisesteder.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Nakskov5 minutter
 • Nakskov Havn6 minutter
 • Vordingborg50 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser