Vejsgårdtoften 18, 4241 Vemmelev

Markant storvilla i Vemmelev

Det er den særegne arkitektur og de eksklusive materialer, der karakteriserer den særdeles rummelige villa på Vejsgårdtoften 18 i Vemmelev. Huset er opført i 2009 - senere udvidet i 2017 - og er bygget i rundtømmer. Det giver den fine bjælkehytteæstetik, der opleves såvel inde som ude. Haven følger stilmæssigt ejendommens udtryk med blandt andet store terrasser og en swimmingpool, og det hele kombineres med en attraktiv beliggenhed i et lukket vejsystem.

Rundtømmer og merbau

På villaens facade ses tydeligt det sortmalede tømmer, som skaber en flot struktur i længderetningen. Hertil står de hvidmalede sprossevindue og tilsvarende hvidmalede sternbrædder og udhæng som fremhævninger. Det ydre afrundes af et sort, blankt tag, der er forsynet med dekorative fremspring, som tilmed danner overdækkede terrasser og altaner. Den røde tråd fortsættes inden døre ved velvalgte og gennemgående materialer. Det gælder eksempelvis skibsplankegulvene i merbau og de italienske klinker. Rundtømmerets bølgende form ses desuden også på alle væggene indendøre. 

I stueplan er køkken-alrummet centrum. Selve køkkenet er udført i en landlig stil med hvide, dekorerede fronter, og disse ledsages videre af bordplader i henholdsvis merbau og grå, nistret granit. Køkkenet er stort og udrustet til tænderne med hensyn til hårde hvidevarer, og alrumsafdelingen står en brændeovn. 

Etagen indeholder endvidere et bryggers, der blev istandsat i 2017/2018, et værelse og et badeværelse. Via trappen i entréen føres man til første sal, der indledes af en stue med ovenlysvinduer, brændeovn og udgang til ikke færre end to overdækkede altaner. Én mod sydøst, én mod sydvest. Dertil kommer tre regulære værelser og et badeværelse, som blev moderniseret samtidig med bryggerset - nu er der både bruseniche og spabad.

Garageanlæg, flergenerationskollektiv og have

Den førnævnte udvidelse af ejendommen tilføjede en dobbeltgarage. I forlængelse heraf etablerede man også et værksted, flere disponible rum og et badeværelse. Værkstedet vil med relativt få midler kunne omdannes til et fuldt funktionelt køkken, hvilket muliggør udnyttelse af arealet i forbindelse med en flergenerationsløsning. Bemærk, at der i hele huset, inklusiv garagen, er indlagt gulvvarme.

Haven er anlagt i en vedligeholdelseslet stil, og i baghaven er der lavet terrasser i træ og sandsten. Disse omkranser den opvarmede, fuldautomatiske saltvandspool. Al vedligehold kan klares via et WiFi-styret system. Størstedelen af grunden blev omlagt i 2018.

Fordelagtig adresse

Fra baghaven og altanerne er der en god udsigt over markerne og landskaberne mod sydvest, og i forhold til mere praktiske kvaliteter er adressen ligeledes attraktiv. Motorvejen er let tilgængelig, og derfra er rejsetiderne til eksempelvis Odense eller København ganske overskuelige. Odense nås på tre kvarter, og meget længere tager det ikke at køre tværs over Sjælland til hovedstaden.

Kvarteret er meget populært for børnefamilier, og denne omstændighed skyldes blandt andet, at skolerne i området er gode. Omtrent to kilometer fra huset ligger både en folkeskole og en privatskole, og i byen finder man også indkøb og pasningstilbud. Slutteligt skal det nævnes, at der ikke er langt til en badestrand, mens Bakkely Skov kan nås til fods.

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • København 70 minutter
 • Skole og pasningsmuligheder 3 minutter
 • Slagelse 15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser