Havneholmen 54, 3. TH., 1561 København V

Elegant lejlighed direkte til Københavns Kanal med mulighed for tilhørende P-plads

Havneholmen er ét af hovedstadens mest attraktive nyere beboelsesområder. Den fortrinlige beliggenhed kendetegnes særligt ved den sublime nærhed og udsigt til vandet, som tillige kombineres med de korte distancer til Indre By og Københavns mange muligheder. Oven i hatten kommer desuden en uovertruffen arkitektur, hvor både det ydre og det indre stilmæssigt placerer sig i den absolutte topklasse. Lejligheden her ligger på tredje sal - selvfølgelig med frit og ugeneret panorama til kanalen og Islands Brygge på den modsatte kaj.

Et suverænt nærområde

Adressen hedder Havneholmen 54, og just udenfor hoveddøren tager herlighederne sin begyndelse. Mod vandet præges udtrykket af de brede promenader, og bag de hvide bygninger ses den velanlagte gårdhave, hvor bølgende græsarealer om aftenen lyses op af kuppellamper i jordniveau.

Bare få hundrede meter herfra møder man Fisketorvet med specialbutikker i enhver afskygning. Det er samtidig herfra, at I snart kan tilkoble jer metrosystemet, der kommer til nemt og bekvemt at fragte jer rundt. Således er rejsetiderne til alskens kulturinstitutioner, museer og restauranter i verdensklasse inden for overkommelig rejsetid, og tilsvarende kan man benytte sig af Bryggebroen, når turen går til Amager og Fælleden. 

Som arkitekten tænkte det

Da den navnkundige arkitekt Lene Tranberg, som har forestået tegningerne til hele ejendommen, i den indledende planlægningsfase besøgte stedet, hvor de smukke, hvide bygninger nu er skudt frem, så hun et svanepar. De skulle vise sig at blive den allerførste inspirationserfaring, som bragte hendes spidsede pen på sporet af det, der sidenhen har vundet priser for sine arkitektoniske kvaliteter. 

Ejendommen med de utallige fremspring, geometriske figurer og et veritabelt væld af altaner rager langt ud i kanalen nedenfor, og således opleves nærheden til vandet ikke blot fra de omgivende træpromenader. Vandet er ligeledes en væsentlig del af æstetikken i selve lejligheden. Boligen indledes af en entré, og herfra føres man straks videre til det store, åbne opholdsrum, hvortil hovedparten af kvadratmeterne er allokeret. I stuen er der endvidere mulighed for at lave et ekstra værelse/kontor, uden at det fjerner rummeligheden. Her er det elegante, hvide køkken fra HTH installeret, og på gulvene bemærkes det nydelige trægulv. Gennem de lofthøje glaspartier, der løber fra øst til vest, strømmer anseelige mængder sollys ind, hvorved den behagelige atmosfære underbygges yderligere.

Fra stuen er der adgang til hele to solrige altaner, hvorfra man har fornøjelsen af de sublime solforhold, mens endnu en altan - det vil sige den tredje af slagsen - er tilgængelig fra det østvendte værelse. Endnu et værelse og to badeværelser fuldender den formfuldendte bolig.

Ejerforeningen er overordentligt velfungerende, og til ejendommen knytter sig foruden en videoovervåget parkeringskælder også aflåst cykelparkering, kajakklub med tilhørende opbevaringsplads til kajakkerne samt et fabelagtigt fællesrum, hvor alt fra bryllupper til mere hverdagslige sammenkomster kan løbe af stablen. Det er tillige værd at bide mærke i, at det er muligt at skrive sig på ventelisten til en bådplads ved kajen.

Afstand til ...

 • Indkøb/Fisketorvet2 minutter
 • København Banegård6 minutter
 • Kødbyen5 minutter
 • Vandet20 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser