Ulsevej 18, 4690 Haslev

Moderne landvilla nær smuk natur og by

I de flotte landskaber nogenlunde midt mellem Haslev og Faxe, ikke ret langt fra hverken Gisselfeldt eller Bregentved Gods, ligger denne moderne landejendom. Omgivelserne er naturskønne, og fra huset såvel som haven har man en nydelig udsigt over de flade marker. Villaen er moderne, dens rum er store, mens materialevalget og designet stemmer fornemt overens med den landlige idyl. 

En god beliggenhed

Det er foreningen af den landlige fornemmelse, hvor man har udsyn til horisonten, markerne og årstidernes skiftende farver på træerne og det bynære, som danner grundlag for den attraktive beliggenhed.

Ofte vil man opleve rådyr, hare og fasan i haven og på markerne lige ved siden af, og netop den hyppige forekomst af vildt, er en god indikator for områdets fredelige natur. Her er store skove, der dækker enorme arealer, og få hundrede meter herfra finder man de to søer ved navn Torup Sø og Ulse Sø. Sidstnævnte deler navn med den lille landsby, hvor ejendommen er placeret. 

I skovene mod sydvest kan man besøge Sjællands højeste, tilgængelige punkt i form af Skovtårnet ved Camp Adventure - tårnet kan sågar ses fra huset. Ved de førnævnte godser er der henholdsvist et årligt tilbagevendende julemarked og en smuk park. I forhold til mere hverdagslige fornødenheder kan alt fra skole og dagligvareindkøb til et udmærket handelsliv findes i Haslev. Endelig skal det fremhæves, at villaen ligger tæt på motorvejen, hvorved det er nemt at nå større byer såsom København, Køge, Ringsted og Næstved.

Bygget i 2012

Villaens officielle opførelsesår er 1935, men takket være en total ombygning ville det være mere retvisende, hvis datoen var fastsat i 2012. Kun en enkelt gavls murværk stod tilbage fra det oprindelige - alt andet er genopført på ny. Således fremstår huset med et moderne udtryk inde og ude og er tilsvarende forsynet med et nutidigt komfortniveau.

Facaden er pudset og malet, og taget er udført i tagpap med dekorative trekantslister. Boligens areal er på 202 kvadratmeter, hvor det oplevede midtpunkt er den store stue med køkkenet i umiddelbar forlængelse. Gennem de småsprossede vinduer skinner solen. Invita-køkkenet er gjort med hvide, glatte fronter, og hvor der var lagt egetræsgulv i stuen, ses i køkkenet rustikke, lyse klinker.

De stilsikre valg og materialerne fortsætter i det resterende af etagen og på første sal. Stueplanet afrundes af et badeværelse ved entréen, et bryggers og et værelse, mens det øvre niveau er allokeret til en repos med adgang til yderligere et værelse og et toilet samt et badeværelse, der tillige fungerer som gennemgang til det oplagte forældresoveværelse.

Dejlige udearealer

Grundens areal er på samlet set knap 2.200 kvadratmeter fordelt på to matrikler. På den østlige side ses gårdspladsen, hvor også et isoleret skur i samme stil som huset står, og modsat er der anlagt en fin have. Dele heraf er holdt efter devisen vild-med-vilje af hensyn til dyre- og insektlivet.

Afstand til ...

 • Haslev8 minutter
 • Indkøb8 minutter
 • København49 minutter
 • Skole, daginst.8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser