Vårvej 7, Faarup, 7900 Nykøbing M

Villa med storslået udsigt til Limfjorden

I den sydlige ende af Nykøbing Mors finder man denne villa, der præsenterer sig elegant fra vejen med et built-up-tag, hvidmalet træværk og røde mursten, men som først for alvor afslører sine formidable kvaliteter, når udsigten mod Limfjorden åbenbarer sig på den modsatte side. Husets hævede placering på den skrånende grund omtrent femten meter over vandspejlet spiller en afgørende rolle for den fortrinlige udsigt. 

En fornem udnyttelse af en ligeså fin beliggenhed

Arkitekten er lykkedes med at skabe en bolig, der på alle tænkelige måder lader udsigten og den gode beliggenhed spille en central rolle i oplevelsen af villaen. Takket være terrænets beskaffenhed har det været muligt at arrangere planløsningen således, at begge ligger helt fritlagt mod fjorden, hvorved man fra næsten alle rum i huset har fornøjelsen af den smukke fjordudsigt.

Villaens gennemtænkte og gennemførte stil kommer videre til udtryk i de kvalitetsmaterialer, man har anvendt. Ølandsklinkerne med deres velkendte og markante æstetik pryder i overetagens køkken-alrum, hvor man ligeledes finder et stort Hanstholm-køkken i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Elementernes vinkelopstilling betyder, at bordpladsen er rigelig, og de mange skabe tilbyder passende opbevaringsrum. 

I overetagen gives på hver side af alrummet stuer, der begge, ligesom alrummet, bliver begavet af et smukt lysindfald via de loftshøje glaspartier mod sydøst. Den ene stue har et flot parketgulv af egetræ, og netop udenfor løber en hævet terrasse i hele husets bredde, der i sommermånederne vil indtræde som en naturlig del af beboelsesarealet.

Fra køkkenet er der forbindelse til et praktisk bryggers, mens der ved entréen er etableret et mindre badeværelse med brus. I det øvre dæks største stue er der installeret en sauna, og etagen afsluttes ved et værelse, hvortil der hører et rummeligt badeværelse med badekar, brus og dobbeltvask. 

Mulighed for erhverv eller flergenerationskollektiv

I underetagen fortsættes den høje standard, og her gives i tillæg til tre disponible rum også et badeværelse samt tre regulære værelser med udsigt. Det nedre dæks centrale stue er særdeles rummelig og arrangeret med en hyggelig, muret niche, hvor man har opført en åben pejs. 

Boligen opmåles til et samlet areal på 401 kvadratmeter, og netop den megen plads og den hensigtsmæssige ruminddeling gennem hele huset betyder, at ejendommen har adskillige anvendelsesmuligheder. Med relativt få midler vil huset kunne omdannes til to separate boliger og således blive velegnet til at danne rammen om et eksklusivt flergenerationskollektiv, hvor man dog endnu har bevaret potentialet for privathed. Tilsvarende er det muligt at anvende dele af boligen til liberalt erhverv – én af de store stuer kunne i en sådan konstellation tjene som kontormiljø.

Fuldstændig privathed tæt på byen

Placeringen ved indlandskysten har helt åbenlyse kvaliteter, og mellem villaens have, der er beplantet med et væld af bøge- og frugttræer, ses et skovlignede areal og enge, som undertiden besøges af et rigt dyreliv – eksempelvis rådyr og fasaner. Ud for beboelsens nedre niveau er der anlagt en stenterrasse, og et karakteristikum for grunden er den genuine fornemmelse af uforstyrret privathed. 

Fra haven leder et stisystem ned til fjorden, og naturen er særdeles imponerende. Ikke desto mindre har man til stadighed alle de typisk bynære faciliteter i overkommelig afstand fra ejendommen. Nærmeste dagligvareforretning ligger under 500 meter væk, og både skole samt pasningstilbud befinder sig i cykelafstand.

Ved indkørslen har man en dobbeltcarport til sin rådighed.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • LimfjordsudsigtDøgnet rundt
 • Nykøbing by6 minutter
 • Skole, daginst. m.v.4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser