Skyggevej 44A, 7441 Bording

17,4 hektars jagt- og skovejendom nær Bording med sø, å og eget kildevæld

På toppen af en bakke med udsigt over en naturskøn ådal ved Bording Å ligger denne romantiske liebhaverejendom. Her får man egen sø og kildevæld samt rododendronbuske ved åen, hvor der både kan spottes isfugle, ænder og gæs samt rå-, då- og kronvildt.

Der er tale om en stråtækt gård, som ligger midt på en 17,4 hektar stor naturgrund med al den fred og frihed, som følger med, når det eneste man kan høre, når man åbner vinduerne, er naturen – og når det eneste, man kan se fra huset, er skoven, havens frugttræer, søen, åen og det uspolerede, kuperede landskab, som fortsætter, så langt øjet rækker.

Et væld af anvendelsesmuligheder

Med blandt andet to separate boliger og et praktisk udhus fra 2006 er mulighederne på adressen mange. Man kan eksempelvis have liberalt erhverv, bed and breakfast eller et stort hobbyværksted, ligesom der er mulighed for drift af skovens grantræer, der kan sælges som juletræer. Her er rødgran, nobilisgran og nordmannsgran. 

Begge boliger fremstår fuldstændig klar til indflytning. Her er desuden et nyere Stoker-pillefyr, som opvarmer boligerne og udhuset. Alt I alt tæller ejendommen 382 kvadratmeter under tag. 

Frugt, bær, laks og kronvildt

Samtidig er der tale om en jagtejendom langt ud over det sædvanlige. Kildevældets gode vand tiltrækker vildtet – herunder kronhjorten – og det er muligt at fange blandt andet laks i åen. 

Søger man blot naturens ro og skønhed er der også masser at komme efter på grunden, som fremstår meget varieret. Der er en særlig vegetation ved kildevældet, man kan være heldig at se isfuglen fange fisk, og rå- og dådyrene, kommer indimellem helt op til gården.   

I haven kan der både plukkes blåbær, stikkelsbær, kirsebær og brombær samt friske frugter som eksempelvis blommerne fra mirabeltræerne. Her er også kastanjetræer og god mulighed for at have urtehave eller holde høns. 

Seks minutters kørsel til Bording

På trods af den storslåede, fredfyldte beliggenhed er der blot seks minutters kørsel til Bording, hvor der ligger skole, børnehave, indkøbsmuligheder og idrætstilbud. Man kan ligeledes hurtigt komme på motorvejen og rundt til de mange større byer, der ligger tæt ved. Det tager eksempels mindre end en halv time til Silkeborg og Herning, mens Ikast kan nås på et kvarter.     

Stemningsfuld udsigtskarnap

Med hvidpudset murværk og flot, velholdt stråtag fremtræder de to separate boliger som én harmonisk enhed, der samler sig omkring en stemningsfuld gårdsplads med udsigt. 

Det største af husene har to længer, hvoraf den ene rummer en bolig med stue, køkken, bad og tre værelser plus et uudnyttet loftsrum. Den anden længe kan blandt andet præsentere en stor, højloftet gildesal.

Det er nu nok særligt boligen, som ligger i det andet hus, som først og fremmest fanger øjnene. Den nyder nemlig godt af en udsøgt vindueskarnap, som vender stik syd og har et fantastisk lysindfald plus ejendommens nok bedste udsigt. Her kan man blive vidne til nogle enestående solnedgange, mens man indtager aftenkaffen.

Gulvet i karnappen udgøres af rustikke klinker, og der er åbent til en stue med dybmørke trægulve og en hyggelig brændeovn. Tilstødende stuen ligger køkkenet, som er holdt i kirsebærtræ. Der er ligeledes badeværelse i stueetagen, mens førstesalen rummer tre værelser.     

 • Anneks 138 m²

Afstand til ...

 • Herning 20 minutter
 • Ikast12 minutter
 • Motorvejen10 minutter
 • Silkeborg25 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser