Gunderupvej 5, Gunderupholm, 7400 Herning

Stor, naturskøn ejendom ti minutters kørsel fra Herning Bymidte

Her på Gunderupvej 5 – godt ti minutters kørsel fra Herning Bymidte – kommer man på mange måder til at bo i pagt med naturen. Der er nemlig tale om en stor, charmerende ejendom med tæt på 5 hektar land, som blandt andet kan præsentere skov med gangstier, lysninger, en lille mountainbike-rute og glimrende forhold til eksempelvis at holde heste, som kan græsse på engen nord for villaen.

Her kan man glæde sig over at bo med udsigt til enge og skov og med sin egen parklignende have, som har en stor sø, der er velegnet til badning. Både kronvildt, råvildt, harer, fasaner og rovfugle kan ses inde fra huset og ude fra havens glaspavillon.

Tre separate ferielejligheder

Derfor er der ikke meget at sige til, at der er stor efterspørgsel på ejendommens tre separate ferielejligheder, som giver en attraktiv indtjening. Der er endda mulighed for at udbygge villaen med en til to lejligheder og øge indtjeningen yderligere. Tegningerne er allerede godkendt af kommunen. Se følgende video: https://www.youtube.com/watch?v=4wWx75cPmdI

Den nemme adgang til motorvejen er både en fordel for gæsterne og i forhold til dagligdagens gøremål, som nemt kan ordnes. Der er eksempelvis ikke meget mere end tre kilometer til Lind, som har både skole og supermarked.

Både klassisk og moderne

Villaen blev opført i 1910 og præsenterer sig fortsat tro mod sit oprindelige udtryk med synlig bjælkestruktur, originale lofter og et stemningsfuldt stråtag – og samtidig helt moderne med en lys og åben planløsning samt gulvvarme i det meste af stueplan. Huset tæller alt i alt 406 kvadratmeter fordelt over halvandet plan med hovedboligen plus de tre ferielejligheder. Hver ferielejlighed har fuldt køkken samt bad og toilet.

Dertil kommer et stråtagsbeklædt udhus på 96 kvadratmeter med værksted, garage, bryggers og masser af opbevaringsplads samt to hestebokse. 

Villaen blev totalrenoveret i perioden 2006 til 2009 og er siden løbende vedligeholdt, så den står i overordentligt god stand.  Som en del af totalrenoveringen er ejendommen gjort yderst miljøvenlig med jordvarme og solceller. Det afspejler sig også i høj grad på de faste energiomkostninger.

Granit fra Danske Stenhuggerier

Der er heller ikke sparet på noget inde i boligen, hvor gulvet udgøres af brede træplanker i samtlige tre værelser samt i stueetagens opholdsmiljø og i førstesalens multirum samt gæstetoilet. Granitfliser fra Danske Stenhuggerier pryder gulvet i køkkenet, som er fra Kvik, og i badeværelset, hvor fliserne matcher granitten på Operaens facade. Badeværelset kan tillige præsentere en topmonteret håndvask, som er hugget ud af en massiv granitblok.  

Boligens master bedroom ligger i stueplan og har direkte adgang til badeværelset, eget walk-in-closet og terrassedøre mod en stemningsfuld fliseterrasse mod syd. Det lækre master bedroom er desuden tæt på det store opholdsmiljø, som består af køkken og stue i ét, og som har et smukt lysindfald. 

I stuen står der ligeledes en moderne Morsø-brændeovn. Som en ekstra, spændende detalje leder glasdøre fra stuen til et lokale, der i øjeblikket bruges som fitnessrum. 

Skøn træterrasse ved søen

Også udearealerne er blevet begunstiget af granit fra Danske Stenhuggerier. Der er eksempelvis granitskærver i den store indkørsel, som afgrænses af klassiske granitkantsten af den gammeldags model. 

I forhaven står to bøgetræer, som vurderes til at være cirka 150 år gamle, og ejendommen har også en hyggelig og læfyldt gårdhave plus en stor, solrig træterrasse ved søen. Holder man af at fiske, kan der hurtigt etableres fiskesø, og det skal ligeledes nævnes, at der er en god jagt på grunden. 

 • Erhverv 125 m²

Afstand til ...

 • Indkøb6 minutter
 • MCH Arena/ Boxen9 minutter
 • Motorvej7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser