Ø. Høgildvej 4A, 7400 Herning

Pragtejendom med to boligenhPragtejendom med to boligenheder og 30 hektar jord i naturen lige syd for Herning

Helt privat og helt tæt på Herning ligger den fantastiske ejendom Nygård omgivet af fred, ro og natur. Den trelængede, stråtækte landvilla byder blandt andet på to boligenheder, hvoraf den ene er nyrenoveret, samt store kontor- og lagerfaciliteter, der giver masser af anvendelsesmuligheder og har stort udlejningspotentiale.

Man får desuden glæde af egen tennisbane, en hestestald samt 30 hektar jord med en naturskøn forening af sø, skov, overdrev, vandløb og et righoldigt dyreliv med gode jagtforhold.

Rummelig bolig med udsigt over naturen

Fra den grusbelagte gårdsplads med rotunde og stensatte bede præsenterer de tre længer sig flot og harmonisk med hvidpudset facade, blåmalede sprossevinduer og stråtag. Stråtaget er udført med Sepatec undertag og er lagt omkring 2010 og forsynet med kobberrygning, der både er smukt og slidstærkt.

Den primære boligenhed er placeret på førstesalen af den midterste længe med opgang fra en præsentabel hall med åben etageadskillelse. Indretningen byder på en stemningsfuld stue med pejs, og hertil kommer et alrum og et veldisponeret køkken. Boligen rummer endvidere et master bedroom med eget badeværelse samt yderligere to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Man får desuden glæde af hele tre vestvendte altaner, hvor solskinnet og den friske luft kan nydes sammen med den fabelagtige udsigt over naturen på egen matrikel.

Nyrenoveret stuehus og gode udhuse

Det oprindelige stuehus udgør ejendommens anden boligenhed, og da den er istandsat i 2018, fremstår alt pænt og indbydende. I stueplan finder man blandt andet et køkken-alrum, en pejsestue og et værelse, der på førstesalen suppleres af yderligere to værelser, et badeværelse og en møblérbar repos.

Det ene værelse har altanudgang, og den ekstra boligenhed giver mulighed for, at flere generationer eller familier kan bo sammen, ligesom udlejning og bed and breakfast er oplagt.

I stueplan af den midterste længe er der indrettet tre kontorer, hvoraf det ene er et storrumskontor, og her er desuden to toiletter samt badefaciliteter. Lokalerne egner sig til liberalt erhverv, klinik, galleri, kursusvirksomhed eller noget helt femte. Den tredje længe er indrettet som lade.

En grøn oase ti minutter fra Herning

Ejendommen er fredeligt placeret for enden af en lukket vej og omkranset af egen jord. Af de 30 hektar er omtrent to tredjedele udlagt til naturområder, hvor oplevelserne og udfoldelsesmulighederne er nærmest uendelige.

I den private sø kan man ligesom langs en kilometer af Rind Å fiske, for her er der laks, flodkrebs og gydende havørreder, og det klare vand tiltrækker også oddere, isfugle og fiskeørne.

Der er desuden store områder med enge, overdrev og skovstykker, hvor de fine bestande af både kronvildt og råvildt gennem de seneste årtier er blevet plejet og passet. Den store Høgildgaard Plantage ligger umiddelbart mod vest, og kronvildtet har trækrute over matriklen. Den varierede natur er tillige hjemsted for utallige fugle.

På grunden finder man en rig flora, der blandt andet tæller fredede danske orkide plettet gøgeurt.

De idylliske omgivelser til trods tager det blot ti minutter i bil til Hernings mange tilbud. På vejen passeres nærmeste indkøbsmulighed og skole i Lind, og med Messecenter Herning og Jyske Bank Boxens placering i byens sydlige del er køreturen hertil også nem og bekvem. Til motorvejen tager det fem minutter, og man har således også hurtig forbindelse i retning af Brande, Silkeborg, Vejle og resten af landet.

Her er med andre ord masser af plads, muligheder og naturoplevelser bare ti minutter fra Herning.

 • Hestestald 80 m²
 • Lade 126 m²

Afstand til ...

 • Aarhus55 minutter
 • Billund Lufthavn35 minutter
 • Herning10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Silkeborg25 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser