Nr. Vejenvej 15, 7400 Herning

Fantastik hesteejendom med udsøgte detaljer og idyllisk beliggenhed

En blændende udsigt over naturskønne omgivelser, et rigt og varieret fugle- og dyreliv og en sjælden ro og fred. Dette udsøgte boliglandbrug har en fortræffelig beliggenhed med højt til himlen lidt uden for Lind og blot ti minutters kørsel til Herning. Med ca. 15 hektar jord byder ejendommen på idyllisk natur med lyden af rislende vand i Rind Å, store træer i det skønne skovområde og formidable muligheder for et stort hestehold med ridebaner, hal og rummelige stalde.

Den velholdte og imponerende bolig er fra 1908 og fremstår fuldstændig indflytningsklar med kvalitetsdetaljer og et unikt udtryk, der sammenbinder en velbevaret sjæl med en moderniseret stil. Man møder en usandsynlig flot ejendom, hvor stuehusets og staldlængens rødmalede facade lyser op og sammen med den flagrende flagstang byder én velkommen med stil.

Et graciøst udtryk i åbne rum

Gennem en elegant låge kommer man til en lukket gårdsplads, hvor den subtile, velplejede og elegante stil sættes an. Med en idyllisk anlagt rund flisebelægning, udsøgte, grønne bede og en hyggelig, overdækket terrasse får man indtrykket af en helt særlig ejendom.

Indvendigt mødes man af et harmonisk udtryk, der især udmærker sig i den fantastiske stue, hvor et trægulv sammen med en rustik brændeovn skaber en vidunderlig stemning. I stuens gavl er loftet ført til kip, og to høje, æstetiske vinduer skaber et eminent lysindfald og et graciøst udtryk. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og skaber således ét stort, åbent køkken-alrum. Det dejlige køkken er fra 2018 og har et enkelt, stilrent udtryk med hvide låger, kogeplade og integreret vask i den mørke bordplade samt quooker.

De mange mahognivinduer skaber et gennemgående, udsøgt lysindfald i boligen, der desuden rummer to gode værelser, et stort bryggers med praktiske vaskefaciliteter og to lækre badeværelser med gulvvarme. På førstesalen er der endnu to værelser, hvoraf det ene har et skønt walk-in-closet.

Et professionelt hesteparadis med god plads

Udenfor sætter en vidunderlig have skønne betingelser for udelivet. Her er masser af plads på den store græsplæne, og en skøn frugthave giver et væld af lækre æbler i sensommeren. I stuens gavl skaber et indhak en skøn, overdækket plads, mens en hyggelig fliseterrasse giver en sublim udsigt over haven. I den ene staldlænge er der desuden en dobbeltgarage, og derudover byder ejendommen på formidable muligheder for professionel hestehold.

En fantastisk ridehal rummer 12 store bokse med vinduer, og sammen med staldene findes der således i alt 24 bokse på ejendommen. Den store ridehal har en 20x60-bane, og som ekstra bonus byder den på en unik rytterstue med badeværelse, grovkøkken og et eminent køkken-alrum, hvor loftet er ført til kip, og hvor en anderledes og åben rumfornemmelse gør sig gældende. Over det lyse køkken er en hyggelig hems placeret, og som prikken over i'et er en flot brændeovn placeret i hjørnet. Hertil kommer et opvarmet sadelrum, en professionel opsadlingsplads og vaskeplads.

Idyllisk landsted tæt på byen

Udenfor udgøres den store naturgrund af syv hektar jord, hvorpå en pragtfuld ridebane på 20x60 blev anlagt i 2017. Hertil kommer en mindre bane, 12 store luftefolde og et udsøgt skovområde, hvor både å og sø sørger for et billedskønt udtryk. Med de resterende otte hektar fordelt over én regulær mark er der desuden gode muligheder for at dyrke græs, som kan bruges til hø til hestene.

Den charmerende beliggenhed kobler på fornemste vis landlivet med en bynær beliggenhed, og man får således en sublim ro og fred i underskønne naturomgivelser, samtidig med at man kan køre til Hernings centrum på kun ti minutter. Vil man blot tættere på en hyggelig landsby ligger Lind kun tre kilometer væk, og her er både skole, daginstitution og handlemuligheder.

 • Hestestald 370 m²
 • Garage Ja
 • Ridehal 1.934 m²

Afstand til ...

 • Aarhus50 minutter
 • Boxen5 minutter
 • Herning5 minutter
 • Silkeborg25 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser