Lundvej 17, Gjellerup, 7400 Herning

Velholdt landvilla med masser af plads og muligheder

Kombinér bolig og erhverv på naturskøn adresse i Herning. Denne lyse og velholdte landvilla byder på lige knap 1.000 m² fordelt på henholdsvis en bolig- og en erhvervsafdeling. Den store ejendom er løbende vedligeholdt og moderniseret, og den ligger på en 9.000 m² stor grund i det idylliske landskab mellem Herning og Gjellerup. Med kombinationen af bolig og erhverv kan det lade sig gøre at forene familie- og forretningsliv, og ejendommens størrelse gør det endvidere muligt at udleje en del af boligarealet eller udstykke noget af grunden.

Helstøbt ejendom i flot stand

Fra den grusbelagte gårdsplads præsenterer ejendommen sig helstøbt og harmonisk takket være bygningernes gennemførte udtryk med gulpudset facade, hvide sprossevinduer og rødt, halvvalmet tag. Ejendommen er opført i 1937, og der er gennem årene istandsat og renoveret med jævne mellemrum. Senest er der omkring 2013 sket moderniseringer i stuerne, ligesom en stor terrasse er tilbygget. Umiddelbart inden er vinduerne udskiftet. Den megen plads er fordelt på 541 m² bolig i de to sydvendte længer samt 441 m² til erhvervsformål placeret i de nordlige længer.

Snedkerkøkken og store stuer

Boligen byder blandt andet på et elegant kvalitetskøkken fra Køkkensnedkeren med tappede skuffer, amerikanerkøleskab med ismaskine samt bordplader i henholdsvis marmor og lyst træ. Køkkenet er i åben forbindelse med et alrum, og herfra er der videre forbindelse til en stue med masser af plads til både sofaarrangement og spiseafdeling samt udgang til den sydvendte terrasse. Denne fløj er desuden indrettet med et lækkert badeværelse, et bryggers og tre værelser, og på førstesalen finder man yderligere to værelser.

Separat værelsesafdeling med udlejningspotentiale

Bygningens anden længe er forbundet med den resterende bolig, men har samtidig egen indgang, så den kan anvendes til eksempelvis teenageafdeling, udlejning eller flere generationer under samme tag. Indretninger tæller to stuer og tre værelser, og hertil kommer et badeværelse og et tekøkken, der kan opgraderes efter behov. Førstesalen tilføjer en loftstue, et værelse og et stort loftsrum, der i dag anvendes til opbevaring, men som med enkle midler også kan inkluderes i boligarealet.

Erhvervslokaler med elegante detaljer

De to erhvervsgodkendte længer forbindes på fornem vis af en imponerede hall, hvor loftet er ført til kip i bygningens fulde højde, og sammen med vinduer mod både haven og himlen skaber det en udsøgt rumoplevelse. Den ene længe udgøres af et ligeledes højloftet rum, som kan indrettes til eksempelvis gildesal eller aktivitetsrum for børnene. I den anden længe er førstesalen udnyttet til et stort kontorlokale, og i stueplan får man en dobbeltgarage med tilhørende værksted. Hertil kommer et fyrrum med oliefyr og fuldautomatisk stokerfyr med silo.

Parklignende have, der kan udstykkes

Den store grund flankeres på to sider af åbne marker, og da høje træer omkranser matriklen, er der masser af privatliv, ligesom de naturskønne rammer tiltrækker fasaner og flere sangfugle. I forbindelse med boligafsnittet er der anlagt flere terrasseområder, hvor man kan nyde de idylliske omgivelser under åben himmel. Havens dimensioner giver den et parklignende præg, og grundens størrelse gør det endvidere muligt at udstykke to byggegrunde.

Naturskøn beliggehed nær byen

Ejendommen ligger på Lundvej 17 omkranset af åbne marklandskaber og hyggelige landvillaer. Placeringen midt mellem Herning og Gjellerup gør, at der trods det idylliske nærmiljø er kort afstand til såvel skole som indkøbsmuligheder. Det centrale Herning kan man køre til på få minutter, og da motorvejen er endnu tættere på, kommer man også nemt til eksempelvis Holstebro, Silkeborg eller Vejle. Her får man med andre ord plads og muligheder i rigt mål og samtidig en skøn beliggenhed i naturen tæt på Herning.

 • Erhverv 441 m²

Afstand til ...

 • Aarhus50 minutter
 • Herning5 minutter
 • Herning Golf Klub5 munitter
 • Jyske Bank Boxen7 minutter
 • Silkeborg25 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser