Rørbækvej 25, 7361 Ejstrupholm

Imponerende naturvilla med søret og ugeneret udsigt over Rørbæk Sø

Midt i skoven ligger denne arkitekttegnede naturvilla med en eventyrlig udsigt over Rørbæk Sø i noget af Danmarks smukkeste natur. Ejendommen blev opført i 1960 som repræsentations- og privatbolig for småkagefabrikant M A Kjeldsen. Huset er tegnet af Henning Christensen og Hans Christiansen M.A.A., Ringsted, og er opført i Flensborg tegl. Siden opførelsen har ejendommen gennemgået adskillelige ændringer og forbedringer, som alle er udført med respekt for stedets oprindelige ånd, så den stadig fremstår med store herskabelige rum og en dejlig atmosfære.

En overdådig udsigt

Ejendommen er beliggende på en sydøst skrånende bakke ned mod søen, og med undtagelse af tilkørselsvejen og plænen foran huset er den 8,2 hektar store grund dækket med skov. Fra stuerne og langt de fleste værelser kan man nyde udsigten ned gennem haven og hele vejen til søens fjerneste ende, og de tusinder af træer der omkranser søen.

I Rørbæk Sø er der gode muligheder for at fange, gedder, aborrer og ål. Fiskeri og sejlads på søen er kun tilladt for lodsejere. På selve grunden er der et rigt dyreliv, hvor der dagligt, ud over et rigt fugleliv, ses harer, fasaner og råvildt, og ind imellem er der besøg af kronvildt, sikahjorte, dåvildt og mufloner. I 2006 fornyede man den store garagebygning, der er indrettet til tre biler, og i 2016 fik man på garagetaget installeret et solcelleanlæg. I garagebygningen er der endvidere fyrrum, værksted og brændehus.

Æstetisk funktionalitet

Beboelsen er på i alt 266 kvadratmeter fordelt på fire forskudte plan. Både inde og ude er ejendommen løbende renoveret. I 2008 blev facaden mod søen udskiftet, i 2014 blev der sat nye vinduer i pejsestuen, hallen, kælderen og baggangen. Ejendommen fremstår således i særdeles velholdt stand.

Længst mod syd finder man den skønne udestue, hvor den smukke udsigt til skoven og søen kan nydes i al slags vejr. I forbindelse hermed ligger to stuer en suite med gennemgående egeparketgulve i mosaik - rudemønster. I begge stuer er lofterne ført til kip, så hældningen følger taget. Den indbyggede pejs i den vestlige stue er fuld funktionel og udsmykket med en kobber kaminhylde. Spisestuen har, som de andre stuer et flot lysindfald fra store glaspartier, og der er egeparketgulv og direkte udgang til den terrassen, som strækker sig langs huset. På terrassen kan man nyde stilheden og naturen.

Gennemført køkken og praktisk planløsning

Det fornemme Poggenpohl-køkken er udført i kirsebærtræ, og står man ved kogeøens granitplade, kan man følge aktiviteterne på vandet. Bryggerset i forlængelse heraf tilbyder god plads til at håndtere alt fra vasketøj og groft køkkenarbejde til partering af vildt. Begge badeværelser fremstår nydelige og er funktionelt indrettet. Det store badeværelse er udstyret med marmorklinker og teaktræselementer.

Ejendommen rummer ud over de fire stuer i alt fire værelser. Tre af værelserne har en fantastisk udsigt over søen, to af dem har udgang til altaner mod søen. I disse værelser er der ligeledes egeparketgulv. Det fjerde værelse er i stueplan og har egen indgang via baggangen.

Udover boligarealet er der 37 kvadratmeter kælder med viktualierum og disponibelt rum.

Endvidere er der en rund pool på syv meter i diameter omgivet af fliser. Hertil kommer et lille træhus på 11 kvadratmeter.

  Afstand til ...

  • Billund Lufthavn24 minutter
  • Indkøb6 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser