Lundskovvej 5, 7182 Bredsten

Indflytningsklart boliglandbrug nær Bredsten

Nær Bredsten ligger Lundskovgård - et fabelagtigt boliglandbrug med et pragtfuldt stuehus. Matriklen breder sig over knap 16 hektar jord, hvorfor her er rige udfoldelsesmuligheder samt sublime forhold, hvis man ønsker at holde heste.

Naturskønne omgivelser

Den landlige beliggenhed i kombination med den store grund resulterer i natursmukke og fredelige omgivelser, som kan nydes ude såvel som inde. Vuet inddrages gennem massive vinduespartier, hvorigennem man året rundt kan nyde naturens farvespil og åbne vidder. Endeligt er huset højt placeret på grunden, hvilket blot gør udsynet endnu mere bjergtagende.

Lækre materialevalg og fremtidssikrede løsninger

Stuehuset består af 259 kvadratmeter bolig, som folder sig ud over ét plan. De nuværende ejere har udført den almene vedligeholdelse med nidkærhed, hvorfor ejendommen er fuldt ud indflytningsklar. Boligen er yderst energivenlig med solcelleanlæg fra 2012, Exhausto Genvex og Stibel- Eltron varmepumpe. Herudover prydes hjemmet af adskillige panoramavinduer, der lader udkigget komme til sin ret.

Indbydende stuehus

Det velindrettede stuehus skaber en udsøgt kulisse til hverdagslivet. Man ankommer til ejendommen via en svungen indkørsel, som omgives af smuk beplantning. En dobbeltcarport giver ly til bilerne, og selve boligen fremtræder skønt med rødmurede mursten og et mørkt pyramidetegltag. Allerede i entréen mærkes den autentiske stemning, som følger med et hus fra 1970. De sorte klinker er i kontrast til de indvendige, blotlagte mursten, mens glasdøren giver et fint lysindfalden. Fra entréen får man adgang til et nydeligt gæstetoilet, et praktisk depotrum og et disponibelt rum. Værelsesafdelingen, som placerer sig i ejendommens østlige ende, består af fire værelser, alle med faste skabe, som deles om to badeværelser med en moderne og eksklusiv indretning. I den anden ende af boligen breder opholdsrummene sig ud. I køkkenet komplementeres kirsebærtræfronterne af det hvide klinkegulv, og spisepladsen kan passende placeres ved de brede vinduespartier. I den største af de to stuer fuldendes atmosfæren med en fin pejseindsats, mens den mindre stue brillerer med panoramavinduer, der lader lyset såvel som udsigten strømme ind.

Oplagt til hestehold

Matriklen rummer fænomenale faciliteter, hvis man ønsker at holde heste. Den flotte hestestald har plads til ni heste, og den fremtræder lys og velholdt med ovenlysvinduer og flisebelægning mellem hesteboksene. Udenfor fordeler fire græsfolde sig over 4,4 hektar, mens ridebanen på 60x20 på skøn vis afskærmes af høje træer, hvilket skaber ro.

Spektakulære udendørsarealer

Hestehold er dog langt fra den eneste mulighed på grunden, som også har et højloftet maskinhus og en puttingbane anlagt med kunstgræs. Hertil kommer den pragtfulde skov, der består af 95% løvtræ, samt et udvalg af frugttræer med æbler, pærer og blommer. Grunden er velegnet til jagt, men kan ligeledes danne rammen om en fredelig stund - for eksempel ved den smukke sø med vandfald.

Fred og ro i særklasse

Ejendommen ligger landligt og tilbagetrukket, hvorfor man kan glæde sig over en uforstyrret fred i natursmukke omgivelser. På én og samme tid er hjemmet dog ganske tæt ved hverdagens fornødenheder, da daginstitution, skoler i Bredsten-Gadbjerg og Ødsted, og indkøb er få kilometer fra adressen. Vil man videre ud i landet, er både Vejle, Kolding og Billund inden for en halv times kørsel.

 • Hestestald 497 m²
 • Carportareal 57 m²
 • Udbygning 43 m²

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Kolding30 minutter
 • Skole, daginst. mv.10 minutter
 • Vejle15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser