Bjørnsknudevej 44B, Bjørnsknude, 7130 Juelsminde

Suverænt beliggende liebhaversommerhus med havudsigt til Lillebælt

Dette udsøgte liebhaveri med havudsigt til Lillebælt finder man i det dejlige område Bjørnsknude lidt uden for Juelsminde. Det har mange kvaliteter, men for de fleste vil den største sandsynligvis være den suveræne beliggenhed knap 100 meter fra stranden med tillokkende vand. Her er elegante detaljer og moderne funktionalitet smukt forenet i et sommerhus i en klasse for sig.

Nemt til vandet

Man er her henlagt i en rolig og fredsfyldt stilstand, hvor intet kan forstyrre den afslappede feriestemning, der gennemstrømmer én blot få øjeblikke efter ankomsten til denne adresse. Med en beliggenhed så tæt på stranden, kan man nemt blive hypnotiseret af det vuggende vand med udsigt til Lillebæltsbroen, hvis ikke det er for fristende at afkøle sig i på de lune sommerdage.

Altid sol på en af de fire terrasser

Det er altid muligt at finde et sted at nyde solens stråler på en af de fire terrasser, som omkranser sommerhuset. Måske man er heldig at se hjorte eller harer, der kommer forbi i skumringen på den 1.827 kvadratmeter naturskønne grund.     Her er det også ideelt at afholde større haveselskaber for venner og bekendte, som på vej hertil kan opleve stemningen omkring Juelsminde med liv og glade aktiviteter sommeren igennem. Gæsterne kan parkere ved den overdækkede carport, der fint matcher resten af huset med den hvidpudsede facade og røde tegltag.

Udsøgt udsigt og elegante detaljer

Man vil erfare, at den eksklusive villa ikke kræver meget vedligeholdelse, da hele facaden er renset, pudset op og malet sidste år. I 2015 kom der et flot nyt trægulv i hele stueplan, og i 2016 var tiden inde til et solcelleanlæg på taget.

Når man træder indenfor, er det første man bemærker det særprægede loft, der ved at være klinklagt, danner en utrolig dekorativ udsmykning lige meget hvilken vinkel, man ser det fra. Det er meget fascinerende og gør opholdsrummene til noget helt særligt. I stuerne giver det store væld af vinduespartier et eminent lysindfald samtidig med, at man får en beundringsværdig udsigt til det beroligende hav, der kan nydes fra flere af rummene. På køligere aftener kan skæret fra den integrerede brændeovn medvirke til en stemningsfuld atmosfære, mens man sidder ved spisebordet og spiser et lækkert måltid.

Gode betingelser

Det fine køkken ligger i åben forbindelse og brillerer med pyrolyseovn, induktionskogeplade integreret i granit og en rund kunstnerisk emhætte til at sætte prikken over i'et. Alt i alt giver det gode betingelser til at forkæle smagssanserne under ferien. I badeværelset med gulvvarme forsætter det lyse og lette udtryk fra køkkenet med hvide fliser, spotlys over den aflange bordplade med håndvask og en muret bruseniche. Ved aftentid kan man gå til ro og få optimale forudsætninger for en god nattesøvn i et af de tre værelser.

Som det kan fornemmes er dette et sommerhus ud over det sædvanlige.

 • Carportareal 34 m²

Afstand til ...

 • Badestrand20 sekunder
 • Horsens20 minutter
 • Juelsminde Golfklub8 minutter
 • Lystbådehavn5 minutter
 • Skole, daginst. m.m.4 minutter
 • Vejle30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser