Strandvejen 75, 7120 Vejle Øst

Villa med udsigt til Vejle Fjord

Fem kilometer øst for Vejle på den nordlige side af fjorden ligger denne flotte og særdeles velholdte villa. Ejendommen har i perioden mellem 2008 og 2014 undergået en omfattende renoveringsproces, hvor man blandt andet lod al inventar udskifte, ligesom man udvidede husets størrelse til de 218 kvadratmeter, som beboelsesarealet beregner sig til i dag. Om- og udbygningen er foretaget med gode, gedigne kvalitetsmaterialer, hvad man da også straks forvisses om, når man ankommer til stedet.

En elegant villa

De sorte, glaserede teglsten står godt til det hvidmalede murværk, og de sprossede vinduer er med til at understrege den klassiske åre, der løber gennem hele ejendommen inde såvel som ude. Den store karnap bryder tagfladen med stringente linjer. Løvefigurerne, der hviler på hver side af porten i indkørslen, virker som en budbringer om det, man har i vente. 

Det første, der møder én, er det elegante indgangsparti, der ligesom karnappen på husets sydvendte side, fremtoner på en distinkt, moderne facon. Herfra ledes man enten ind i selve huset eller ind i de to store garager, hvor man ligeså vel vil kunne bruge de to højloftede rum til rekreative udfoldelser som til bilparkering. Da garagernes areal er på ca. 125 kvadratmeter, kan en kombination af de to naturligvis tilsvarende lade sig gøre. I østlige ende af rummene finder man et badeværelse med brus og en glasvæg, der afgrænser en mindre del af området fra det øvrige. 

Veldisponeret bolig

Lader man sig i stedet fra entréen føre ind i boligen, støder man først på en gang, der med loftshøje glaspartier har et formidabelt lysindfald – det er et oplagt sted af slå sig ned i de dele af året, hvor det endnu ikke er lunt nok til at nyde de tre fine terrasser. 

Herefter følger et køkken-alrum, der prydes af store, kvadratiske og italienske klinker i en lys nuancer og et Svane-køkken med enkle, glatte fronter. Bordpladen er fremstillet af Corian, der udover at være yderst dekorativt også er praktisk. Man har tillige installeret en Quooker, og kogeapparaturet er med gas. 

Fra køkkenet tilgås to sammenhængende stuer, hvor man kan indrette sig med henholdsvis en spise- og dagligstue. De to opholdsrum besmykkes af lyse trægulve, og en brændeovns knitren medvirker til en behagelig atmosfære. Videre i stueplanet gives to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Ad den æstetiske trappe i spisestuen ankommer man til førstesalen, hvor man foruden to værelser med skråvinduer også finder husets tredje og sidste badeværelse. Reposet tjener som endnu en stue – her kommer den anseelige karnap til sin ret, dersom den sikrer et fortrinligt lysindfald og tilbyder en behagelig udsigtspost, hvorfra man kan skue ud over fjordens vand. 

En fordelagtig beliggenhed

Ejendommen ligger som nævnt på den sydlige side af Vejle Fjord, og man har da også fra henholdsvis den hævede terrasse ved den østlige gavl og den netop omtalte karnap en flot udsigt til vandet. Der er end ikke 150 meter ned til bølgerne i fugleflugt. Området ved huset er roligt og fredeligt, og både mod øst og vest finder man skovområder – nærmest er Kongeskoven.

Udover den fremragende beliggenhed fra et udsigtsmæssigt synspunkt, ligger ejendommen også praktisk og bekvemt. Der er kort afstand til Vejle, hvor man finder et stort udvalg af specialforretninger, og i det umiddelbare nærområde er der rige muligheder for børn såvel som voksne at tage del i fritidsaktiviteter. Dagligvareindkøb kan tillige foretages tæt ved.

Der er adgang til et fællesområde med båd- og badebro, som ligger ca. 75 meter fra huset. Adgangen er overfor indkørslen og fører direkte ned til stranden. 

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Motorvej8 minutter
 • Skole, daginst. m.v.3 minutter
 • Vejle Centrum8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser