Strandvejen 104, Bredballe, 7120 Vejle Øst

Moderne villa i funkisstil med udsigt til Vejle Fjord

Fra et arkitektonisk synspunkt har man ved opførelsen af denne fine bolig i 2004 ladet sig kraftigt inspirere af 20’ernes og 30’ernes klassiske funkisvillaer. Hele vejen gennem huset har man anvendt nøje udvalgte materialer, og sammenholder man dette med ejendommens placering ved Vejle Fjord, hersker der ingen tvivl om dens særegne kvaliteter.

Funktionel æstetisk

Når man træder ind i hallen, får man øjeblikkeligt syn for, hvilken bolig, man er ankommet til. Den imponerende loftshøjde på seks meter og glaspartierne understreger den storslåethed, der er gennemgående i villaen. I de tre sydvendte stuer en suite falder lyset ind ad de næsten loftshøje dobbeltdøre mod haven og rammer de smukke sildebensparketgulve af egetræ – disse gulve går igen i størstedelen af huset og afløses kun på praktiske steder af granitfliser. Den omtanke, der er lagt i gulvene, stemmer overens med den omtanke, der er lagt i huset som helhed, hvad også ses i den indbyggede egetræreol i pejsestuen.

Svanekøkkenet med hvide, højglanselementer og massiv, hvidpigmenteret egetræsbordplade i u-konfiguration fremstår enkelt og funktionelt; funktionaliteten er yderligere understøttet af stålbordpladen omkring vasken. På badeværelserne med bruseniche har man fastholdt den enkle og fornemme stil som i resten af huset.

Boligen rummer i alt tre værelser, hvoraf det ene ligger i stueetagen, mens de to andre optager førstesalen, og særligt fra de øvre rum har man en fantastisk udsigt og udgang til terrassen.

Udsigt til fjordens blanke spejl

Fra førstesalen er der adgang til den store, fantastiske terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til fjordens dybblå vand og den kontinuerlige skibstrafik, der dækker over eventyrlystne lystsejlere eller vigtig gods til havnen i bunden af fjorden. Fjordens modsatte bred træder tydeligt frem, og gamle træer og røde hustage våger fredsommeligt over landskaberne.

Selve terrassen er udført i brasiliansk valnøddetræ, hvilket gør træværket exceptionelt modstandsdygtigt, ej at forglemme dets åbenlyse æstetiske egenskaber. Terrassen er sydvendt og ugeneret, så solen kan nydes i privathedens vished det meste af dagen.

I haven har man anlagt en stenterrasse, der følger huset fra sydsiden til vestsiden, mens haven hovedsagligt består af en nydelig græsplæne med fine bede. Forhaven står ligeledes flot, og i carporten kan to store biler med lethed parkeres.

Fordelagtig beliggenhed

Ejendommens beliggenhed må klart henregnes til en af dens væsentligste kvaliteter, for udsigten til fjorden er i sandhed fortryllende, men placeringen er også i andre henseender særdeles fordelagtig. Afstanden til Kongeskoven er under én kilometer, og der er end ikke 200 meter ned til fjordens nordlige bred, hvor man kan give sig i kast med alskens vandkrævende fritidsinteresser. Ønsker man at have en lystbåd liggende, kan det lade sig gøre flere lettilgængelige steder ved fjorden.

I nordlig retning ligger både pasnings- og skoletilbud i gåafstand ad rolige veje fra huset, og indkøbsmulighederne er gode i Bredballe. Selve Vejle centrum er omtrent fem kilometer væk, hvor man finder et udvidet udvalg af specialbutikker, fremragende kulturtilbud og et utal af gode spisesteder.

 • Carportareal 35 m²

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Motorvej8 minutter
 • Skole, daginst. mv.3 minutter
 • Vejle centrum10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser