Sønderlidevej 7, Bredballe, 7120 Vejle Øst

Unik byggegrund i Bredballe - i første række til Vejle Fjord

Dette er kort sagt en mulighed, som ikke byder sig hver dag. Dette er nemlig kvarterets sidste ledige byggegrund - og så ligger den tilmed blandt de bedste for enden af en lille stikvej og direkte ud til vandet i Vejle Fjord. Grunden skråner, så der er en fantastisk, uspoleret panoramaudsigt selv fra jordniveau.

Dobbeltgarage og badebro

Som en praktisk tilføjelse ligger der allerede en god dobbeltgarage med port på ejendommen oppe ved indkørsel, og garagen er elegant indmuret i skrænten, så den ikke ses fra vejen. Derudover kan grunden også
præsentere sin egen badebro med bådeplads, så forholdene er ideelle for at udnytte de mange tilbud for vandsport, som fjorden giver.

Grunden tæller hele 2.032 kvadratmeter. Og med så højt et kvadratmeterantal siger det sig selv, at her kan bygges en villa til selv den store familie. Vandet ligger tilmed mod syd, så man fra alle etager i boligen vil kunne følge solens bane over fjorden fra morgen til aften - og så man kan tegne et hus uden at skulle gå på kompromis med hverken udsigt eller lysindfald.

Enestående naturudsigt

Der er noget næsten terapeutisk over at kunne høre havets brusen, når man åbner soveværelsesvinduet - og over at vågne op til synet af Vinding Skov, der rejser sig på fjordens modsatte bred.

Her kommer man til at kunne opleve det idylliske, danske sommerlandskab, når det viser sig fra sin smukkeste side med havkajakroere og sejlbåde i fjordens stille vand. Og man kommer til at opleve de stormfulde
dage, hvor windsurfere flyver hen over bølgerne derude.

Glimrende til vandsport

Fjordens beskyttede vand er ideelt til alle former for vandsport. Og der er ingen grund til kun at være tilskuer. Man kan oplagt have både en havkajak, en sejlbåd og et surfbræt liggende på ejendommen - og måske også
en mountainbike til at cykle på opdagelse i Kongeskov, der ligger næsten lige i baghaven. Vil man hellere slappe af, kan man spadsere til den afsondrede, naturskønne Tirsbæk Strand på et kvarter.

Fredeligt og centralt

Adressen er fredelig, ugeneret og alligevel enormt centralt. Vejles gamle, hyggelige bymidte ligger nemlig blot tyve minutters cykeltur fra grunden - og under ti minutter borte i bil. Man kan nu også sagtens blive i Bredballe,
for området har alle hverdagens fornødenheder. Der er lidt over ti minutters gang til Kirkebakkeskolen, og under ti minutters cykeltur fra adressen ligger Bredballe Centers rige butiksudvalg.

Her er endvidere nem adgang til motorvejen. Det betyder, at køreturen til både Aarhus og Odense kan klares på godt en time. Det tager en halv time, hvis man vil til enten Horsens, Kolding eller Fredericia.

Afstand til ...

 • Fredericia30 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Kolding30 minutter
 • Vejle C10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser