Hvidbjergvej 66, Hvidbjerg, 7080 Børkop

Sommerhus i første parket til vandet ved Hvidbjerg Strand

Det er en sjælden fornøjelse, at man får muligheden for at overtage nøglerne til dette stemningsfulde sommerhus, der blot har haft to ejere siden sin opførelse i 1977. Allerede udefra præsenterer ejendommen sig spændende arkitektonisk med en hvid murstensfacade, der komplementeres af mørkt træværk og store glaspartier.

Perfekt placering med udsigt til vandet

Huset ligger højt og har en flot udsigt til havet, der går i ét med himlen ude i horisonten. Terrassemiljøerne strækker sig rundt om næsten hele huset, så der er rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang.

Det er især den østvendte terrasse i solidt træ, der gør ejendommen helt uimodståelig. Herfra kan man se helt til Juelsminde og Fyn, men også betragte vandets leben, der tilbyder de bedste betingelser for kajakroere, som kan sejle langs kysten og ud til Trelde Næs.

Terrasserne er godt lukket af, så man kan opholde sig ugeneret. Foruden lidt stedsegrønt og et hyggeligt troldetræ består udemiljøet af fliser, hvorfor der er et minimalt vedligehold.

Østkysten når den er bedst

Vil man forkæle sig selv med en kølende dukkert, skal man blot gå de 100 meter hen til en trappe, som fører direkte til vandet. Her er adgang til en fælles badebro, og vandet er roligt, børnevenligt og ganske dejligt.

Selve beliggenheden tæt på Hvidbjerg Strand er da også helt særlig med en eftertragtet nærhed til såvel vandet som skoven, der har et spændende dyreliv. I bil når man ligeledes hurtigt Fredericia, Middelfart og Vejle.

Pejsestue og røde klinker

Indenfor venter et opholdsmiljø bestående af et køkken-alrum og en pejsestue. Pejsestuen er belagt med gulvtæppe og kan bryste sig af brede glaspartier, der åbenbarer havudsigten.

Køkken-alrummet er udført med et rustikt, rødt klinkegulv, og centralt i rummet står en brændeovn og spreder varme. Hele året rundt er det oplagt at holde ferier og forlængede weekender her. Man forestiller sig nemt, hvordan sommerens puls afløses af vinterens stille mørke, hvor den knitrende ild fra brændeovnen medvirker til en balsamisk stemning.

Alrummet er beriget med højt til loftet, og det er lidt af en genistreg, at man har prioriteret et glasparti, der strækker sig øverst langs væggen. Her strømmer dagslys ind, uden at man går på kompromis med privatlivet eller indretningsvenligheden.

Køkken og flere badeværelser

Vinkelkøkkenet er enkelt indrettet med hvide elementer og en mørk bordplade, og også de to badeværelser fremstår klassiske med bruseafsnit. Gæstetoilettet prydes af et skakternet flisegulv, som breder sig til den lille entré.

Master bedroom har en glasskydedør til pejsestuen, hvorfor man også herfra nyder godt af udsigten - det er helt ubeskriveligt at vågne op til lyden af bølgerne, der ruller ind på kysten. Soveværelset har desuden eget badeværelse og walk-in-closet. De to øvrige værelser er placeret samlet omkring det andet badeværelse.

Ejendommen opvarmes med el og varmepumpe. Man har løbende passet på huset og foretaget forbedringer blandt andet med udskiftning af de vinduer, der er orienteret mod vandet.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Middelfart20 minutter
 • StrandFor enden af matriklen
 • Vejle20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser