Anemonevej 24, Mørkholt, 7080 Børkop

Moderne sommerhus med fabelagtig udsigt til indsejlingen ved Vejle Fjord

Med en absolut uovertruffen beliggenhed ved indsejlingen vil Vejle Fjord og den der til hørende lige så eventyrlige panoramaudsigt til det halvlukkede farvand og de omsluttende landskaber, er dette sommerhus i en klasse for sig. Husets arkitektoniske udformning understøtter fuldt ud den særegne beliggenhed med et vældigt glasparti i hele den østlige væg, så man kan begejstres over vuet til himmel og hav fra det store opholdsmiljø eller fra træterrassen.

Udsigt til den blå horisont

Vandet bliver genstand for mange timers opmærksom betragtning, for udover dets immanente tiltrækningskraft vil lystbåde såvel som større fragtskibe med gods til henholdsvis Vejle og Fredericia Havn samt små fiskekuttere kunne følges på tæt hold. Området er også velegnet til eksempelvis kajaksejlads eller en adrenalinfyldt vandscootertur. Under alle omstændigheder er adgangen til vandet ubegrænset ad den private trappe, der leder ned på stranden, hvor man naturligvis også kan bade eller blot lade sig varme af solens stråler. I sommerhalvåret opstilles en badebro, der deles med naboerne.

Ejendommen ligger i det fredelige sommerhusområde Mørkholt, der geografisk er placeret i overkommelig afstand fra Vejle og Fredericia. Søger man væk fra vandet og indlands, er der i nærområdet rig mulighed for at spadsere i Foldkærskoven eller gå ture langs de opdyrkede marker i det Østjyske. Der ligger flere hyggelige byer i overskuelig cykelafstand, eksempelvis Gårslev, hvor man finder en dagligvarebutik – større indkøb kan gøres i Børkop eller Brejning.

Nydeligt ombygget

Det sommerhus, der i dag står på grunden, har ikke mange lighedspunkter med det oprindelige hus fra 1947, for selv om udsigten naturligvis er den samme og stedse besidder sin beroligende karakter, gennemgik ejendommen i 2006 en større ombygning, hvor store dele af det originale blev revet ned og erstattet af den moderne og elegante konstruktion, der ses i dag. Kun to af værelserne har man ladet bevare det gamle udtryk med hvidmalede listepaneler, men hele huset, nyt som gammelt, er i forbindelse med ombygningen blevet isoleret, så det kan anvendes året rundt.

I det store opholdsmiljø finder I et enkelt, men flot, hvidt HTH-køkken med en kogeø. Køkkenet er fuldt udstyret, og fra arbejdsstationen ved den keramiske kogeplade kan man se gennem stuen ud på horisonten. I stuen er loftet ført til kip, hvilket giver en luftig fornemmelse i rummet og tillader, at man udnytter det uforlignelige lysindfald – kombinationen heraf skaber et udsøgt rum. En Varde-brændeovn bidrager til den i forvejen gode stemning.

Foruden de allerede omtalte værelser i den oprindelige stil, finder man yderligere et værelse og en charmerende hems, hvorfor der er rigeligt med plads til at invitere hele familien! Badeværelset er holdt i samme lyse, lette stil som køkkenet med blå klinker på gulvet og i brusenichen.

Sommerhuset er på i alt 91 kvadratmeter, men den store terrasse vil i sommerhalvåret fungere som en naturlig forlængelse af stuerummet, hvorfor huset vil føles væsentligt større. Terrassen, hvoraf en del er overdækket, fortsætter udover skrænten, så man kommer så tæt på vandkanten som muligt. 

Ejendommen har ikke været benyttet til udlejning.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Middelfart20 minutter
 • Strand½ minut
 • Vejle20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser