Trelde Næsvej 227L, 7000 Fredericia

Rækkehus ved Trelde Næs – egen strand og direkte udsigt over Vejle Fjord

Med en nærmest meditativ udsigt forbi ejerforeningens store, gamle kastanjetræ, over Vejle Fjord og hele vejen til de træbeklædte bakker på den modsatte kyst er der ikke noget at sige til, at man i sin tid valgte at lægge et rekreationshjem netop her – godt 70 meter fra vandet og blot fem minutters spadseretur fra Trelde Næs’ store, rekreative skovareal.

Siden har ejendommen været anvendt som kursussted, og i dag huser den en række eksklusive boliger med lækkert inventar og en naturnærhed, som man ikke finder mange andre steder. Her er der god lejlighed til at slappe af og nyde livet. Der kan desuden ansøges om ikke at have bopælspligt på adressen.

Nær Fredericia og Vejle

Ikke alene er omgivelserne naturskønne og indbyder til kajakroning, vandreture, mountainbiking og badning fra foreningens badebro – ejerforeningen tager sig også af mange af de praktiske gøremål som græsslåning, vinduespudsning, snerydning og udvendigt vedligehold. Der er desuden bare ti minutters køretur til Fredericias Indre Ringvej og tyve minutter til Vejle.

Boligen rummer alt i alt 154 kvadratmeter, som fordeler sig over halvandet plan i en pæn, hvidpudset murstensejendom fra 1917. Dertil kommer en overetage, der ikke behøver mere end et par store ovenlysvindue, før den udgør et glimrende fjerde værelse i boligen. Allerede nu er der et pænt lysindfald, et lækkert Dinesen-plankegulv og mange forskellige anvendelsesmuligheder.

To udsøgte terrasser

Der er også Dinesen-plankegulv i køkken-alrum, stue og alle tre værelser, mens der er travertin-klinker på begge badeværelser plus entré og bryggers. Hele stueplan har desuden gulvvarme. Hernede finder man foruden en rummelig entré også boligens største værelse samt et badeværelse, køkken-alrummet og et bryggers.

Køkkenet er fra Køkkensnedkeren og holdt i massive træelementer. Det har i øvrigt godt med bord- og skabsplads – blandt andet takket være en køkkenhalvø, hvorfra man har en fantastisk fjordudsigt. Middagen kan bæres direkte ud på en skøn fliseterrasse, hvor solen kan ses synke ned over Vejle, mens aftenmaden indtages med venner og familie. Morgen- og formiddagssolen kan findes på terrassen ved hovedindgangen.

Hyggelige fællesarrangementer ved vandet

Stuen ligger på første sal og giver masser af plads til indretningen. Heroppe er udsigten om muligt endnu bedre end i køkken-alrummet, ligesom der er adgang til de resterende to værelser og etagens badeværelse. Begge badeværelser har Grohe-armatur, og det på førstesalen har ligeledes et stilfuldt og komfortabelt badekar. Fra stuen leder en åben trappe op til overetagen. Her minder en synlig loftsbjælke om ejendommens historie. 

Der er et godt socialt fællesskab i bygningen med årlige arrangementer som til Sankt Hans, hvor der tændes et stort bål på plænen ved vandet, og som til jul, hvor der serveres gløgg og æbleskiver, mens lysene tændes i det juletræ, som er fældet til lejligheden. Ejerforeningen er endvidere sund og veldrevet, så fællesarealerne altid fremstår flotte og indbydende. Selve boligen er ligeledes nem at holde ved lige – blandt andet takket være de gennemgående kvalitetsmaterialer i alle rum.

Ejerforeningen har vedtaget, at varmekilden overgår til jordvarme. Sælger afholder tilslutningsomkostningerne for køber.

Afstand til ...

 • Fredericia centrum10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej10 minutter
 • Skole, daginst. mv.4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser