Lokkerupvej 4B, st. th., 3070 Snekkersten

Historie og natur i forening

Det er en bid af kulturhistorien, man får del i, når man overtager denne imponerende bolig, der i bedste forstand er placeret midt mellem havet og skoven i Snekkersten. Ejendommen, som boligen er en del af, er nænsomt vedligeholdt, og så har den en spændende historie bag sig. Selve ejerlejligheden er gennemgribende moderniseret mellem 2000-2010, og den er udført i tre etager med to badeværelser, to værelser og store opholdsmiljøer. Hertil kommer den forrygende terrasse og en betragtelig, fælles have med direkte adgang til skoven. Trumfen er selvfølgelig udsigten over Øresund.

Karakteristiske træk med historiske vingesus

Dalsborg er opført af generalkonsul Poul Holm, og det er sket efter tegninger af arkitekten Louis Hygom. Ejendommen omtales som et eksempel på Hygoms tidlige arbejder, der udstrålede en påvirkning af de engelske landhuse. Det kommer eksempelvis til udtryk i de engelske vinduesformer suppleret af det sorte bindingsværk mod den lyse facade.

Indenfor træder finesserne frem allerede ved ankomst i den såkaldte “sitting-hall”, som straks slår tonen an. Bemærk det store, dekorerede ildsted, der nu er en lukket pejs, de markante og høje træpaneler samt gulvet i italiensk marmor. Det hele bygges endvidere op af den imposante trappe.

En veludført indretning

Som supplement til den markante og unikke æstetik har hjemmet ligeledes en fordelagtig grundplan. Stueetagen er dedikeret til opholdsmiljøet, hvor sitting-hallen giver adgang til både køkken-alrummet og stuen, som i øvrigt forbindes af franske døre. Køkkenet er udført med en kogeø orienteret mod alrummet, hvor karnappen skaber lys og stemning til rummet.

Endnu en karnap ses i den rummelige stue, og endvidere bindes rummene sammen af det gennemgående trægulv, der ses flere steder i boligen. Stuen og sitting-hallen har desuden dobbeltdøre til udearealet, hvilket sikrer en skøn sammenhæng mellem ude og inde.

På første sal ligger de to værelser, der foruden deres imponerende størrelser kan bryste sig af hver sin altan. Heroppe findes desuden det ene badeværelse, som er tiltalende med en terrazzobordplade med helstøbt håndvask samt en bruseniche. Rummet har desuden gulvvarme, og det samme gælder for badeværelset i kælderen. Badeværelset hernede beriges ydermere af et hjørnebadekar, og til slut råder man over et disponibelt rum.

De ydre faciliteter

Allerede indefra har udsigten over havet forkælet sanserne, men oplevelsen bliver absolut kun større, når man træder ud på den brede terrasse. Mod nord kan man skue mod Helsingborg, mens der i sydvendt retning er kig til Øresundsbroen, og Hven dukker op i synsfeltet mellem de to pejlemærker.

Foruden egen terrasse og de to altaner hører der til ejendommen en anseelig have, som man også kan anvende. Haven er velholdt og enkel, og så er der sti direkte til skoven. Slutteligt bliver man del af en velfungerende ejerforening.

Skov, strand og by

Der er ingen tvivl om, at den lette adgang til skoven bringer glæde i hverdagen, så løberuter og gåture er lige for. Tilsvarende bliver det nemt at slentre en tur til kysten, hvor stranden er udstyret med en badebro.

I Snekkersten tilgodeses man også med det praktiske, idet der er gåafstand til skole, dagtilbud og indkøb såvel som idrætshal og togstationen. Fra togstationen er der afgange direkte til København. Cykler man langs Strandvejen, kan man på knap ti minutter stå i Espergærde, der også emmer af god stemning.

Afstand til ...

 • Egebæksvang skov30 sekunder
 • Kronborg10 minutter
 • Strand og vand1 minut
 • Toget2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser