Gl Strandvej 27, Solbjerg, 3050 Humlebæk

Fantastisk beliggende villa i første række til Øresund

Denne ejendom, der blev bygget i 1915, imponerer med sin beliggenhed i første række til Øresund og med egen strandgrund. Hus og have er opført på toppen af en skråning med havet lige nedenfor, hvilket giver en fremragende udsigt. Vi befinder os i dét, man fristes til at kalde “det gamle Humlebæk”, hvor kvalitetsbutikker, kultur og et fredeligt nabolag kendetegner nærmiljøet. Samme ejer har haft hjemmet i 50 år, hvilket ligeledes vidner om stedets kvaliteter.

Humlebæk, når det er bedst

Når man bosætter sig her, kan man se frem til et liv ved vandet. Det sikrer egen strandgrund selvsagt, men samtidig har man ikke langt til Humlebæk Havn og Humlebæk Roklub, der har en lang og stolt historie. 

Rige kulturoplevelser venter på Louisiana Museum of Modern Art, der foruden sine faste og skiftende udstillinger byder på koncerter, foredrag, forfatteraftener og meget mere.

Ydermere finder I skoven tæt ved kysten, og store arealer vedligeholdes og dyrkes af Aarstiderne, der driver Krogerup Avlsgaard. Her kan man proviantere med de friske, økologiske råvarer i form af frugt, grønt, brød og mejeriprodukter, ligesom lette måltider serveres. I selve Humlebæk by er der desuden kvalitetsforretninger i form af Brødsnedkeren, Slagter Lundgaard og Irma, og man kan købe frisk fisk fra Sletten Havn. Ved Sletten Havn findes endvidere Restaurant Sletten, som serverer gourmetmad i smukke omgivelser. 

Beliggenheden tilgodeses i øvrigt med faciliteter til hverdagen, hvor velrenommerede Humlebæk Skole og Skovbørnehaven Livet findes i gåafstand.

En ejendom i samspil med havet

Ejendommens helt store force er uden tvivl den sublime placering i første række til vandet. 

Ved kanten til skråningen er der fra terrassen et flot panorama over Øresund. Følg krusningerne på overfladen og aktiviteterne på vandet med roning og sejlbåde. I horisonten dukker Hven og Landskrona op, ligesom blikket kan vandre langs kysten til Rungsted mod syd samt Espergærde mod nord. Der er en overdækket terrasse nærmest huset, og fra altanen er udsigten vidunderlig.

En charmerende villa

Når det kommer til de indre rammer, er man fortsat nødt til at bemærke udsigten. Denne ses fra stuen, hvor vinduerne åbner markant for panoramaet, og havet betragtes også fra det klassiske køkken i oregon pine. Den svenske kakkelovn markerer den sjælfulde atmosfære.

Stueplanet er desuden indrettet med et gæstetoilet, et bryggers og et soveværelse med badeværelse en suite. På første sal findes et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene har udgang til den store altan. Slutteligt har hjemmet en kælder med brus og sauna.

Afstand til ...

 • Humlebæk st.4 minutter
 • København35 minutter
 • Louisiana2 minutter
 • Vand30 sekunder

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser