Vedersø Klitvej 12, Gammelgård, 6990 Ulfborg

Fantastisk fritidshus tæt på Vesterhavet

Denne imponerende klitgård ligger på en stor naturgrund, som er omkranset af frodige træer, Vedersø Klit, tæt på Vesterhavets brusende bølger. Ejendommen blev totalrenoveret i 2008 - lige fra gulv og vinduer til varmeanlæg og stråtag, men man har absolut bevaret husets sjæl og oprindelige charme. Her får man det bedste fra to verdener: et rummeligt og funktionelt fritidshus, som tilfredsstiller den moderne families behov, og en enestående beliggenhed, hvor familien kan mødes i naturskønne omgivelser.

Når man ankommer til denne liebhaverejendom, bliver man mødt af et imponerende hus i landlig stil med hvid facade, charmerende stråtag og rødmalede indgangspartier. De sortmalede sprossevinduer lukker lys og luft ind i generøse mængder, og huset fremstår yderst indbydende. Boligen har desuden en fantastisk planløsning, hvor alle familiens medlemmer er medtænkt.

Separat børne- og ungeafdeling

Fra den rummelige entré, som er udført i pæne klinker med gulvvarme, har man på højre side adgang til en stue med tilhørende stor hems. Her kan indrettes sovepladser, legehjørne og hyggekrog med tæpper og spil, så børn og unge kan trække sig fra selskabet, når de ønsker privatliv. Den indretningsvenlige stue har flotte frilagte bjælker, en fin brændeovn og trægulve, som strækker sig gennem det meste af huset.

Drejer man derimod til venstre fra entréen, når man til husets absolutte hjerterum - det fantastiske køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse til boligens anden stue. Køkkenet er udført i hvide elementer, og her har man fokuseret på at bibeholde den landlige stil. I alrummet er der god plads til at samle venner og familie til overdådige middage, inden stuens bløde sofaarrangement tages i brug. Med frilagte bjælker, brændeovn og loft til kip er stilen lagt, og stuen emmer da også af ren råhygge og autentisk charme.

Fra stuen bevæger man sig videre over i vestfløjen, hvor en mindre fordelingsgang giver adgang til et soveværelse og ét af husets i alt to badeværelser. Badeværelset fremstår yderst velholdt med bruseniche og sandfarvede klinker med gulvvarme.

Soveværelset kunne passende indrettes som forældresoveværelse, eftersom vestfløjen deles op via endnu en fordelingsgang, hvorfra man har adgang til yderligere to fine værelser. På den måde opnås en separat forældreafdeling og børneafdeling eller gæsteafdeling. I begge værelser hersker en lys og luftig atmosfære, og i det bagerste værelse har man egen udgang til haven via en pragtfuld halvdør.

Naturgrund tæt på Vesterhavet

Fra stuen har man udgang til den store have, som absolut er ugeneret. Her kan middagen nydes under åben himmel, og her er plads til store armbevægelser. Til ejendommen hører desuden et disponibelt rum med vaskefaciliteter, en stald og en lade, hvor der snildt kan indrettes et værksted.

Den skønne beliggenhed udmærker sig især ved de nærtliggende grønne områder og den korte gåafstand til Vesterhavet. Vedersø Klit er kendt for sin storslåede natur, hvor et spændende fugleliv kan følges på nært hold. I bil har man 10 minutter til Vestkystens Gårdbutik i Houvig og Meny i Søndervig.

 • Lade 81 m²

Afstand til ...

 • Badestrand5 minutter
 • Holstebro30 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Restaurant3 minutter
 • Ulfborg12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser