Havnebyvej 15, 6792 Rømø

Bud modtages gerne Her er fritidshuset for naturelskere og andre livsnydere, der drømmer om at blive ét med naturen

Som eneste ejendom på hele Rømø, ligger huset på Natura 2000 fredet land, der skal sikre en mangfoldighed af fugle.

Flokke af vildgæs og andre vadehavsfugle trives da også i bedste velgående på den kuperede grund, der strækker sig helt ned til stranden og åbenbarer en fantastisk udsigt. Vandet bugner med banker af østers, og de er ikke fredet.

Det stråtækte hus har almuecharme med rustikke murstensgulve, brændeovn og hanebjælker i loftet. Foruden værelset i stuen er der tre på første.

Hus og omgivelser

Med sine 90 % ren natur er Rømø et yndet turistmål, ikke mindst kendt for sine brede, hvide strande med finkornet sand ud mod Vesterhavet. På øens østside blomstrer en rig vadehavsnatur, og det er her, fritidshuset ligger på en 6.460 m² stor grund.

Allerede i 1960 var det helt usædvanligt, at man slap af sted med at bygge på dette sted, hvor den særegne natur er habitat for så mange forskellige fuglearter. Men sådan blev det, og resultatet er en usædvanlig ejendom, helt ugenert og uden udsigt til naboer i fremtiden.

Huset falder smukt ind i de naturskønne omgivelser med sit stråtækte tag og sine husmure. Med en vedligeholdelsesfri have kan fritiden bruges på husets og beliggenhedens mange kvaliteter.

Fra huset folder udsigten sig ud som et overvældende smukt panorama. Det strækker sig fra Rømø dæmningen i nord udover vandet og ind mod fastlandet i øst helt ned til Havneby mod syd.

Den krydrede duft af strandroser og lyng slår én i møde på grunden, hvor marehalm og siv også er en del af den naturlige beplantning.

Er man til alt godt fra havet, kan en tur ned til stranden indbringe blåmuslinger, fladfisk, men også noget så usædvanligt som stillehavsøsters.

Stueplan

Det charmerende hus er velplaceret på grunden omgivet af duftende, vilde strandroser.

Huset er på 97 m² og ånder af liv og sjæl. Hele stueplanet har murstensgulve, der er glaserede i køkkenet, badeværelset og entréen, uglaserede i stuerne og værelset.

Lofter og vægge i lyst træ skaber sammen med murstensgulvet er uimodståelig stemning i værelset og stuerne, hvor lyset har frit spil ind gennem glasset i fløjdøren mellem dem. I spisestuen er der en hyggelig brændeovn og trappe op til første.

Flisebadeværelset er med bruseniche.

Første sal

På første sal har huset endnu et flisebadeværelse med brusebad. Desuden er der tre værelser - alle i stil med det vist på billedet. Trælofterne er hvidmalede, og gulvene er i lyst træ.

Væggen mellem værelset med kvistvindue og mellemgangen er ikke bærende, så det er muligt at gøre værelset større og eventuelt indrette det som stue/alrum eller arbejdsværelse.

Øvrigt

På første sal er der desuden god skabsplads i husets skunker.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Ribe20 minutter
 • Stranden1 minut
 • Tønder30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser