Gørtlervej 10A, 6600 Vejen

Gennemført og minimalistisk ejendom i Vejen

Denne villa kan bryste sig af en spændende arkitektonisk fremtoning og en helt exceptionel detaljerigdom i de mange innovative og moderne løsninger. Ejendommen består af to bygninger: Dels selve boligen på 180 kvadratmeter og dels en stor erhvervsbygning på 127 kvadratmeter, som fremstår i samme fremragende kvalitet som boligen, og som derfor vil kunne udnyttes på mange måder. Ejendommen ligger naturskønt med en sø og vildtvoksende, frodig natur just uden for panoramavinduerne. 

Arkitektonisk stilrent og minimalistisk

Det er åbenlyst for enhver, at ejendommen på alle leder og kanter er gennemtænkt - lige fra materialevalget, der signalerer et stort designmæssigt overskud, til de utallige detaljer, der på fineste vis kombinerer det æstetiske med funktionaliteten. 

Udtrykket er minimalistisk, men dog ikke uden varme. De pudsede, hvidmalede mure på husets facade står skarpt til den sorte træbeklædning, og samme farveskema genfinder man indenfor, hvor de pudsede, rustikke vægge er fastholdt, mens den mørke kontrast udgøres af de slebne betongulve tilsat bornholmsk granit.

En smuk og funktionel bolig

Beboelsesarealet centrerer sig om et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuerummet. I hele det behageligt åbne miljø har man valgt loftshøje glaspartier i retning mod de grønne træer og søen, så naturen som en selvfølgelighed bliver en del af indretningen.

HTH-køkkenet fremstår med enkle, sorte fronter, mens kogeøen er opdateret med gavle i massiv valnøddetræ. Granitbordpladen med indfældet vask spiller flot sammen med gulvet, og i elementvæggen har man udover de gængse køkkenfaciliteter også installeret en integreret kaffemaskine med vandtilslutning.

Fra alrummet er der udgang til en hængende, overdækket altan, som strækker sig ud over søen. I altangulvet har man som en kuriøs detalje arrangeret et glasvindue. I vinklen mellem alrummet og stuen har man anlagt en stor terrasse, der tilsvarende har en fremragende placering i forhold til at nyde naturen og det rige dyreliv, der findes på grunden og ved søen.

I villaens sydlige ende finder man den oplagte forældreafdeling, hvor soveværelset ligger i direkte forbindelse med et badeværelse og et walk-through-closet. Modsat i den nordlige ende er der en børneafdeling med to værelser og et badeværelse. Bryggerset med egen indgang er ligeledes at finde her. 

Erhvervsbygning med muligheder

Den fine bygning i tilsvarende kvalitet er opført således, at man i den østlige ende har etableret to højloftede rum, der eksempelvis kan anvendes som erhvervskontorer, men tilsvarende vil kunne indrettes som teenageafdeling. I det ene af rummene finder man videre et tekøkken, og i bygningen gives også et nydeligt badeværelse.

Den flotte loftshøjde kommer især til sin ret i det største rum i den vestlige ende af bygningen, der også vil kunne tilbyde utallige udnyttelsesmuligheder – ligefra repræsentationslokale i erhvervsøjemed til rekreativt miljø ved eventuel etablering af det omtalte ungdomsafsnit.

Bekvem og charmerende beliggenhed

Grunden, hvorpå huset ligger, beregner sig til godt 5000 kvadratmeter, og den ligger fordelagtigt i forhold til mange af hverdagens gøremål. Ikke blot har man korte distancer til henholdsvis skole og dagligvareforretninger – der er to kilometer til Vejen centrum – man har tillige naturen på tætteste hånd.

I nærområdet er der vandrestier, og grunden besøges ofte af fasaner, rådyr og harer. I søen kan rugende ænder følges.

 • Carportareal 28 m² + 60 m²
 • Erhverv 127 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Kolding20 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole, daginst. m.v.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser