Selskærvej 7, Selskær, 6560 Sommersted

Totalrenoveret landejendom med knap 30 hektar jord nær Sommersted - egen skov, stor ladebygning og værksted

Det er muligt at erhverve ejendommen med et mindre jordtillæggende. Dette aftales individuelt og handelsprisen vil følge forholdsmæssigt. 

Der er ganske enkelt betagende her på Selskærvej 7 ved Sommersted, hvor denne ejendom ligger omgivet af skov og åbne marker, så langt øjet rækker. Udover et virkeligt skønt og totalrenoveret stuehus på 267 kvadratmeter findes på ejendommen også en 668 kvadratmeter stor ladebygning, der blandt andet er indrettet med fyrrum, motionsrum og gildesal med køkken. Den store hal har desuden en fantastisk mulighed for egen ridebane eller i forbindelse med erhverv og produktion.

Desuden er der på ejendommen etableret et stort og funktionelt værksted på 290 kvadratmeter, der med alle sine maskiner skaber den perfekte ramme for erhverv eller avancerede kreative udfoldelser i både træ og metal. Hertil er både flere store lagerrum samt et kontor med udsigt mod hovedhuset og skoven.

Egen skov, jagtmuligheder og gode hestevilkår

Der er adgang til ejendommen via en smuk lindeallé, og herfra kører man ind på en stor og smuk gårdsplads. Rundt om ejendommen er der skønne parklignende arealer, hvor gamle træer kaster skygger fra sig på solskinsdage. Der er tilmed flere solrige terrasser, hvorfra man kan spejde ud over de åbne vidder. Den beboede del af ejendommen med stuehus, lader samt have og skov svarer til tre hektar. På de resterende hektar jord til denne smukke ejendom ligger god dyrkbar agerjord og den idylliske eng med sit rige fugle- og dyreliv, hvor en lille å definerer skellet på ejendommens naturskønne omgivelser.

Engen er desuden et helt oplagt sted at have heste eller køer gående. Der er også glimrende jagtmuligheder på de tilstødende marker og enge, ligesom der er fiskemuligheder i de omkringliggende åsystemer.

Æstetisk flot ejendom fra 1858 og nyere tilbygning fra 1999

Ejendommen er opført i 1858 og fremtræder arkitektonisk smuk med nyligt malede facader i lyse farver, som står i flot kontrast til det røde, halvvalmede tag og de nydelige kobbertagrender. Hovedhuset består af det oprindelige stuehus fra 1858 og en tilbygning fra 1999, der harmonisk bindes sammen af et gangareal med store, lysgivende glaspartier.

Totalrenoveret og utroligt lyst

Indvendigt er huset løbende moderniseret - senest i 2018. Moderniseringen er nænsomt sket med respekt for husets oprindelige sjæl. Der er blandt andet nyt køkken-alrum fra 2018 og nye gipslofter fra 2017. Hertil kommer ventilationssystem og efterisolering af loftrum i 2014. Noget af det første, man bemærker, når man træder ind i boligen, er de skønne lysforhold, ligesom der fra de fleste rum er kig ud over mark og skov. Der er massive fyrretræsgulve i de fleste rum af boligen med undtagelse af badeværelser og gangarealer, som alle er beklædt med rustikke klinker.

Funktionel og familievenlig indretning

Indretningen er som skabt til den store familie, som både prioriterer samvær og samtidig god plads til udfoldelser. Huset rummer et skønt køkken-alrum med et stort glasparti, der udvisker grænsen mellem inde og ude. JKE Design-køkkenet står skarpt med granitbordplader og lækre hårde hvidevarer fra AEG, og fra alrummet er der dobbeltdør ud til en skøn terrasse, der ligger mod den smukke have i læ fra skoven med sine frodige træer.

I forbindelse med køkkenet findes et afsnit, som er indrettet med et badeværelse samt et bryggers med udgang til endnu en terrasse mod syd. Herudover er der en stor opholdsstue med udgang til en stor vestvendt terrasse, og hertil kommer tre værelser samt en møblérbar entré.

Den nydelige tilbygning er indrettet med to værelser samt et lækkert badeværelse og en entré med udgang til en overdækket terrasse - en perfekt børneafdeling eller et selvstændigt kontorafsnit.

Naturskønt og alligevel nær skole og indkøb

På trods af de rolige omgivelser er der ikke langt til indkøbsmuligheder og folkeskole i Sommersted cirka fem kilometer fra adressen. Herudover er der 12 minutters kørsel til Vojens samt 20 kilometer til Haderslev.

 • Lade 668 m²

Afstand til ...

 • Haderslev18 minutter
 • Indkøb10 minutter
 • Kolding25 minutter
 • Skole, daginst. m.m.8 minutter
 • Vojens12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser