Østerskovvej 49, Kollund, 6340 Kruså

Stå op til en udsøgt udsigt til Flensborg Fjord

Med en naturskøn beliggenhed omgivet af åbne vidder med bølgende marker og grønne skove ligger dette attraktive fritidslandbrug med en betagende udsigt til Flensborg Fjord. Det er en idyllisk liebhaverejendom med omkring 12 hektar jord, der rummer mange spændende muligheder alt efter, hvad man går og drømmer om.

Midt i vidunderlige omgivelser

Elsker man naturen, vil man stortrives i dette rolige område, der på smukkeste vis byder på et varieret terræn af henrivende landskaber. Her ligger en lind strøm af åbne markarealer, der giver gode jagtmuligheder med fasaner og råvildt. Mens det bakkerige Kollund Skov med dybe slugter og stejle skrænter i stedet inviterer til friske gåture. Kollund har også dejlige badestrande blot fem minutter fra ejendommen, der i sommervarmen kan lokke til en afkølende svømmetur i den indbydende fjord. Foruden placeringen i den overdådige natur, er der også kort afstand til hverdagens fornødenheder med indkøb, daginstitution og skole, der opfylder familielivets behov.

Fritidslandbrug med 12 hektar jord

Til den fredsfyldte ejendom hører der omkring 12 hektar jord til. De giver et væld af forskellige anvendelsesmuligheder alt efter, hvad man har lyst til. De 10,5 hektar er for tiden bortforpagtet til anden side som landsbrugsjord. Denne aftale er der mulighed for at forsætte med for de kommende ejere. Et alternativ er, at man i stedet selv dyrker afgrøder eller måske holder heste, som arealerne også er ideelle til. Hvis der er behov for, at dyrene kommer indenfor, er her en staldbygning til dette formål. Bygningen fik i 2018 en ny port og så er her ligeledes et værksted, et maskinhus og to disponible rum.

Parklignende have

De resterende halvanden hektar jord ligger omkring ejendommen og består blandt andet af en større parklignende have med frugttræer. Her findes blomme-, pære- og æbletræer, der er særdeles velsmagende om efteråret. Lidt nærmere stuehuset kan de solrige timer og den flotte udsigt nydes på terrasseområdet, der ligger lidt forhøjet og har en rustik kant med sten i varierende størrelser.

Når gæster og familie kommer på besøg til hyggelige sammenkomster, kan de parkere ved garagen i gårdspladsen, hvor der i midten står et ældre, karakteristisk valnøddetræ let svajende i vinden. Det er ret specielt og menes at være plantet helt tilbage i 1930’erne.

Fremstår nydeliget og velholdt

Stuehuset i halvandet plan er meget velholdt og er løbende blevet istandsat, så det fremstår præsentabelt og samtidig er tro mod husets ånd. Udvendigt er alle døre og vinduer blevet malet i 2017.

Indenfor finder man en spisestue og en dagligstue i åben forbindelse, der har parketgulve i egetræ og et smukt lysindfald fra vinduespartierne. Her er også et charmerende landkøkken fra BIGA med sydlandske toner. Det er i en lækker kvalitet med et italiensk klinkegulv, lyst træinventar og en kogeplade integreret i marmorbordpladen. Læg også mærke til den fine detalje med den nedsænkede vask, så der ingen kanter er fra bordpladen. Stueplan har derudover et værelse, et badeværelse, et gæstetoilet, et praktisk bryggers samt et disponibelt rum. Som en bonus er der gulvvarme i stuerne, køkkenet, bryggerset og på gæstetoilettet.

Førstesal med flere muligheder

Der er flere muligheder, når det gælder førstesalen på stuehuset, hvor man får en større stue, et tekøkken, et badeværelse med elektrisk gulvvarme og et værelse. Disse faciliteter gør det anvendeligt som en separat lejlighed, hvor stuen kan ombygges til to værelser. Det kan naturligvis også bruges som en førstesal til den restende del af boligen alt efter ens behov.

Her er uden tvivl et smukt liebhaveri med en uovertruffen beliggenhed tæt ved vandet, der skal opleves på nært hold.

 • Garage 48 m²
 • Lade 256 m²

Afstand til ...

 • Badestrand3 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Kruså8 minutter
 • Skole, daginst. m.v.6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser