Sønderbjerge 2, Vilsbæk, 6330 Padborg

Idyllisk landsted i særklasse

De store smedejernsporte lukker dig, via automatik, ind til en verden, hvor du kan skabe rummelige rammer om dit og din families liv. Den stilrene ejendom er beliggenhed i det åbne sønderjyske landskab. Her er der højt til himlen, ren luft og en imponerende udsigt. Alligevel er der ikke mere end 20 minutters kørsel til Sønderborg, Aabenraa eller Flensborg. Man føler sig midt i naturen – men storbyens indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud er stadig ganske nær.

Den store grund er udlagt som en parklignende have, der nøje er designet til at kræve et minimum af vedligeholdelse. Store græsarealer og terrasser skaber lys og luft – og afløses af små oaser med frodighed: Eksempelvis i det store drivhus, der er placeret i forbindelse med ejendommens frugtplantage. 

Gennemførte detaljer 

Ejendommen er opført i 2005, og også indendørs er indretningen stilren og gennemtænkt. Overalt hvor det er muligt, er der valgt vedligeholdelsesfrie materialer.  
Det nye køkken er indrettet med underlimet vask i silgranit og underlimet induktionskogeplade udlagt i granit. Der er kogende vand i hanen samt indbygget affaldskværn i vasken. Køkkenet har smagfuld LED stemningslys, udover spotlys på udvalgte pladser. 
Alle husets rum er lyse, venlige og har et stort lysindfald. I hovedbygningen finder du i grundplan bryggers, gang, soveværelse, stort køkken/alrum, to værelser, 2 badeværelser samt soveværelse, med direkte adgang til det ene af badeværelserne.  
I overetagen findes opholdsstue, 1 stort værelse/soveværelse  samt endnu et badeværelse.

Plads til aktivitet og begejstring

Den store garage rummer mange muligheder, uanset om det drejer sig om passion for klassiske biler, både eller andre hobbies, der kræver god plads. Garagen er bygget med samme krav, som til et almindeligt beboelseshus. Det vil blandt andet sige, at der er fuld el- og VVS-installation i hele garagen. Bygningen har eget toilet/bad - og et kontorområde, der eventuelt kan anvendes som au pair afdeling. Garagen indeholder også teknikrum samt et større vaskerum med alle faciliteter. Desuden er der egen værkstedsgrav, hvis du har interesse for biler.

På ejendommen findes også et 130 kvadratmeter stort udhus, der blandt andet egner sig til heste eller andre former for dyrehold.

I øvrigt er der mulighed for tilkøb af yderligere 23.500 kvadratmeter grund i nærheden af ejendommen, hvis pladsen ikke slår til.

Teknik med omtanke for miljøet

Tanken om energivenlighed er gennemført overalt. Hele huset er opvarmet af et intelligent træpillefyr, der via et programmerbart styringssystem passer sig selv. Til anlægget hører en silo, som rummer mere end et årsforbrug af træpiller. 

Ejendommen er forsynet med et stort solcellesystem, og hele huset er konverteret til LED lys, så strømforbruget er meget begrænset, på trods at der er integreret loftslys i det meste af huset. Både hovedbygningen og garagen er forsynet med intelligent IHC lysstyring, som løbende kan programmeres om. 

Sikkerheden er også i top. Hele huset og garagen er dækket af en avanceret brand- og tyverialarm, der er integreret i huset IHC system.  
Udendørs er facader, mure og gårdsplads oplyst af en effektfuld belysning, der skaber den helt rigtige stemning over ejendommen i de mørke måneder. 

  Afstand til ...

  • Aabenraa20 minutter
  • Indkøb10 minutter
  • Sønderborg20 minutter
  • Skole, daginst. m.v.10 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Christian Ahm Pedersen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre kigger på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser