Fjordblik 1, 6300 Gråsten

Charmerende stråtækt villa med egen strand og udsigt til Flensborg Fjord

I de Sønderjyske landskaber ligger ejendommen med direkte adgang og panorama udsigt over Flensborg Fjord . Den fantastiske beliggenhed og husets udtryk – inde såvel som ude – er i komplet harmoni med hinanden og understøtter derved den fredfulde og nærmest meditative stemning, der hersker på stedet.

Villa med en hyggelig beliggenhed

Villaen ligger i Stranderød, der er en lille hyggelig by 5,5 km sydvest for Gråsten og 13,5 km fra den Sønderjyske motorvej. Ad en sti er der 600 meter til nærmeste busstoppested. Bugten i den indre del af Flensborg Fjord neden for huset er en naturhavn, og der vil man ofte kunne se endog ganske anseelige sejlbåde ligge for anker.

Udsigten er helt ugeneret og flankeres af de flotte, store træer, der står rundt på grunden. Foruden fjordens småbølger, der driver blidt i vindens retning, kan man se tværs over den dansk-tyske-grænse til Glücksburg, hvor store skove indgår i en formidabel og spændende baggrund til det bjergtagende landskab.  

En stilfuld symbiose af det klassiske og det moderne

Boligen består af to dele, hvor den ældre del er et stråtækket og yderst charmerende hus, som oprindeligt blev opført i 1849. Den moderne afdeling er en elegant tilbygning, hvor man har fulgt det fremherskende, arkitektoniske dogme om ikke at forsøge at ramme den originale bygnings fremtoning, men i stedet tilføje et interessant og ikke mindst funktionelt element. Denne vanskelige disciplin er udført særdeles succesfuldt her.

Tilbygningen har bibragt huset to helt eminente opholdsrum. I stueplanet gives en skøn stue, hvor lyset brager ind ad de sydvendte vinduer, og på førstesalen har man ved at etablere en stor karnaplignende kvist skabt husets måske bedste udsigtspost. Når hovedet løftes fra éns gøremål, kan man nyde synet af træernes og havens grønne blade og se, hvordan vandet i den brede fjord boltrer sig.

Det oprindelige, stråtækte hus og tilbygningen forbindes af et flot entréparti med store glasvinduer, og i den ældre afdeling af huset mødes man af et skønt, sammenhængende køkken- og stueområde, hvor de blotlagte loftsbjælker bidrager til den autentiske og hyggelige stemning. Køkkenet er indrettet praktisk med rigelig bordplads, og granitbordpladen ved vasken passer flot ind i boligens øvrige stil.

Spisestuen har, ligesom de andre opholdsrum i huset, den fulde fornøjelse af ejendommens karakteristiske beliggenhed og fremstår lys og indbydende. I husets vestlige ende finder man fire regulære værelser, på førstesalen ligger det femte. Badeværelset med separat bruseniche er holdt i nydelige, hvide nuancer.

Grønne omgivelser, aktiv livsstil og solrige terrasser

Skønt udsigten til vandet naturligt udgør en af ejendommens mest fremragende kvaliteter, bør man ikke forglemme den glæde, som en stor, velplejet have kan bibringe. Haven på ca. 4000 m² er beplantet med et væld af forskellige, dekorative træer og buske – herunder også frugttræer, eksempelvis æble og kirsebær. Foruden de to skønne terrasser, er der et væld af muligheder for at finde naturlige oaser, hvorfra man kan nyde udsigten til vandet eller følge med i livet på golfbanen. Er man til den aktive livsstil, er der masser af muligheder, såsom at svømme, ro, sejle, fiske, mountainbike eller løbe en tur på gendarmstien.   

 • Atelier 68 m²
 • Drivhus 11 m²

Afstand til ...

 • Benniksgaard Golf Klub2 minutter
 • Indkøb10 minutter
 • Providence Restaurant2 minutter
 • Sønderborg20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser