Kalvøvej 9, 6230 Rødekro

Moderne villa få meter fra Genner Bugt

Denne moderne ejendom er opført i 2009 og fremstår med et særegnet, arkitektonisk udtryk, og den bærer tydeligt præg af at være bygget med den formidable beliggenheds kvaliteter for øje. Udsigten til Genner Bugt er helt uspoleret, og fra boligens hævede terrasser og balkoner er det vanskeligt ikke at lade sig imponere over den danske natur.

En kombination af moderne arkitektur og sublime materialer

Fra et arkitektonisk synspunkt passer den høje bolig flot ind i omgivelserne, der både udgøres af skov og vand. Den sorte skiferbeklædning fra Kongebro Tegl på facaden bibringer, i kombination med cedertræet og zinkafsnittene, huset en elegance, der kun sjældent præsenterer sig så rent og stringent som her.

Ude såvel som inde genfindes i ejendommen en gennemført rød tråd, som eksempelvis i de store skiferklinker i hele beboelsens nedre niveau og facadens ditto, eller i de cedertræsbeklædte balkoner på henholdsvis førstesalens nordlige og sydlige ende, hvis udtryk man genkender i køkkenfronternes mørke træ. Alle steder, man vender blikket, vil man finde den strømlinede ensartethed. 

Et æstetisk hjem med fine detaljer

Husets beboelsesareal beregner sig til samlet set 205 kvadratmeter fordelt på to niveauer. I det hævede stueplan finder man det store opholdsrum, der tjener som henholdsvis dagligstue og køkken-alrum. Rummet opdeles i dets funktioner ved en tværgående væg, og på hele den østlige side har man udgang til en fantastisk, østvendt veranda, hvor man kan nyde synet af den opadstigende sol over vandet i morgentimerne. En spændende detalje ved boligen er, at der fra alle rum er udgang til fine terrasser og udeområder.

I forbindelse med entréen ligger et bryggers og et værelse med integrerede skabe. Badeværelserne – et på hver etage – er nydelige og udstyret med separate bruseafsnit. På førstesalen gives to rummelige værelser med kiplofter og udgang til egen balkon. De samme værelser er yderligere udstyret med klimaanlæg, og reposet mellem de to kan eksempelvis indrettes som arbejdsplads med suveræn udsigt. I hele huset er der indlagt gulvvarme.

I det nederste niveau har man arrangeret en anseelig garage, hvor der er plads til både bilparkering og hobbyprojekter. 

Have med strand

Grunden er 2.764 kvadratmeter og er hovedsagligt anlagt som henholdsvis gårdsplads og græsplæne, men ved husets entré har man etableret en betydelig, stenbelagt terrasse – et behageligt, udendørs opholdsmiljø.

Det ubestridt bedste ved haven er dog måden, hvorpå den munder ud til bugten. Der er ingen forhindringer, man skal forcere, for man går direkte ud i bølgen blå. Stranden ved huset er yderst børnevenlig, da farvandet ligger naturligt beskyttet. Af samme årsag er det også et velegnet sted at sejle kajak eller bedrive lystfiskeri.

Udsigten fra bunden af Genner Bugt
Desuagtet hvor på grunden man stiller sig, vil man have en flot udsigt op gennem Genner Bugt. Her vil man kunne betragte, hvordan lystsejlere driver rundt med deres både på vandet, og ugentligt kan man følge kapsejladsen udspinde sig. Ude i horisonten ses Barsø, og der vil være rig mulighed for at se færgerne som de pendulerer mellem øen og fastlandet, når de først er kommet fra af pynten ved Nørreskov. 

Mod syd kan man se over på Kalvø, der udover at være et smukt syn, også udgør et yndet udflugtsmål for en spadseretur eller picnic for de lokale såvel om tilrejsende turister. På Kalvø finder man også et lille, hyggeligt badehotel.

  Afstand til ...

  • Aabenraa15 minutter
  • Haderslev15 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Skole, daginst. m.v.7 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Christian Ahm Pedersen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser