Dyrhave 2, 6200 Aabenraa

Stor villa fra år 1900 med uspoleret naturudsigt til Aabenraa Fjord

Der er en fantastisk fred og naturnærhed på Dyrhave 2, hvor udsigten til Aabenraa Fjord kan nydes over de åbne enge – og hvorfra man kan cykle langs kysten og via stierne i Jørgensgård Skov til Aabenraas historiske centrum på godt et kvarter. 

Fra huset til vandet er der bare små 300 meter, og den eneste bebyggelse man se på denne side af fjorden er et lille, rødt træhus helt nede ved stranden. På den modsatte bred rejser Hostrupskovs træbeklædte bakker sig. 

Skov og åløb i haven

Der er også flot natur på den 2.396 kvadratmeter store grund, som afgrænses af et rindende åløb mod vest, og som ligeledes kan præsentere et mindre skovområde i det nordvestlige hjørne. Der er desuden bare fem minutters spadseretur til den lavvandede og børnevenlige sandstrand Aabæk Strand, hvor skovens træer strækker sig ud over vandet, og hvor børnene kan prøve kræfter med de vilde gynger, som hænger fra træerne. 

De vilde græsmarker ved stranden er hjem for græssende får, geder og køer, og holder man af lange løbe- eller vandreture bliver omgivelserne ikke meget bedre end her – med de bugtende marker og skoven, hvor flere bænke giver kig til vandet. Køreturen til Aabenraa kan desuden klares på under ti minutter i bil.

God plads og charmerende detaljer

Huset blev opført i år 1900 og rummer 258 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan med en ugeneret, grøn udsigt og mange stemningsfulde detaljer, som bærer minde om ejendommens historie. Der er tale om en pæn, lys murstensvilla med træbeklædte gavle og et integreret udhus på 25 kvadratmeter.

Dertil kommer en muret garage på 34 kvadratmeter og en træbeklædt carport fra 2008 på 24 kvadratmeter. Her er med andre ord god plads at bo på og masser af muligheder for at tilpasse ejendommen til hobbylivet. 

Boligen er i øjeblikket indrettet med fem værelser, hvoraf de fire ligger på førstesalen. Særligt det ene værelse deroppe er noget helt specielt med indbygget skabsvæg, eget badeværelse og tre vinduespartier med udsigt til naturen og vandet. 

Derudover er der endnu et badeværelse på etagen plus en møblérbar repos. Her udgøres gulvet ligesom i værelserne af massive træplanker. 

Stor, lys stue med to terrasseudgange

De to etager bindes sammen af en elegant udskåret trætrappe i den lyse hall, hvor gæsterne bydes velkommen af et udsøgt mosaikgulv og fine, originale fyldningsdøre med svungne støbehåndtag. Her er der adgang til køkkenet, etagens værelse og den store stue. Der er mulighed for at åbne op mellem stue og køkken, og også i stueplan forefindes et badeværelse.

Særligt stuen er værd at fokusere lidt ekstra på. Her er en stemningsfuld pejs, og hele seks hvælvede dannebrogsvinduer sikrer et behageligt lysindfald på de massive gulvplanker. Mod øst trækker en vinduesbeklædt endevæg tilmed de naturskønne omgivelser helt ind i boligen, og mod såvel øst som syd er der udgang til solrige terrasser, hvor man kan sidde ugeneret og nyde lyden af fuglesangen og det rindende vand i åen. 

Der er rigtig godt med læ på begge terrasser. Samtidig breder en åben plæne sig ud syd for ejendommen. Den omgives af tæt naturlig beplantning til alle sider og giver flere små hyggekroge med mulighed for at etablere terrasser til sol såvel som skygge.

Afstand til ...

 • Aabenraa Centrum14 minutter
 • Haderslev25 minutter
 • Indkøb9 minutter
 • Skole, daginst. m.v.8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser