Løjt Sønderskovvej 240, 6200 Aabenraa

Fremragende ejendom ved Aabenraa Fjord

Denne ejendom med en fortrinlig udsigt over det beskyttede farvand ved indsejlingen til Aabenraa er velsagtens det tætteste, man kommer på rendyrket idyl. Omgivet af høje, bredbladede træer og med direkte adgang til en hvid sandstrand er beliggenheden i den grad i særklasse, men også boligens udtryk giver allerede ved ankomsten en tydelig indikation af den luksuriøse disposition, der er i vente.

Stråtækt, velholdt charme

Boligen fremtoner på en gennemført, klassisk og charmerende facon, og de lyse stråtage bærer vidnesbyrd om en til stadighed hårdnakket vedligeholdelse, hvilket det kridhvide murværk til fulde understøtter.

Skønt huset oprindeligt er opført i perioden mellem verdenskrigene, nærmere bestemt i 1932, tager boligen sig ud med en underspillet, moderne fornemmelse – blandt andet de store glaspartier og den ganske betragtelige altan fremkalder disse associationer.

Beboelsesarealet er samlet set på 346 kvadratmeter. Rundt om ejendommen, blandt andet mod syd og vandet, har man anlagt en formidabel terrasse, og endnu nærmere stranden gives en lysning, hvor man behændigt kan slå sig ned i en liggestol og blot nyde stilheden og de fredelige bølgeskvulp. Ved husets østlige side ruller en græsplæne sig ud, men adskillige steder i haven kan det anbefales at tage ophold.

Ugeneret udsigt til Aabenraa Fjord

Skønt ejendommens kvaliteter er mange og udtalte, kan det ikke benægtes, at beliggenheden bør kategoriseres som den fremmeste. Udsigten over indsejlingen til havnen i Aabenraa flankeres af udsigten til henholdsvis fjordens modsatte kystlinje, og tydeligst træder området ved Varnæs frem for ikke at glemme Als’ vestlige spids, der på klare dag tilsvarende lader sig skue.

Fjorden er besøges undertiden af lystsejlere og af større kommercielle skibe, men tilbyder også særdeles gode muligheder for at udfolde sig på denne eller hin måde. Farvandets beskyttede natur bevirker, at området er velegnet til kajaksejlads, ligesom bundforholdene er ideelle for en række af de fisk, hvorfor lystfiskeri kan bedrives med gode resultater. Naturligvis er det tilsvarende muligt blot at spadsere langs stranden eller blandt de mange store træer, der spreder sig i det smukke landskab.

Fra den fredfulde, idylliske grund én, tager det ca. femten minutter at nå områdets største by, Aabenraa. Her finder man diverse specialforretninger og dagligvarebutikker, men til de mindre indkøb kan supermarkedet i Skarrev benyttes.
Ejendommen er i dag udlejet, hvilket køber skal respektere.

Kontakt ejendomsmægler Peter Milton på tlf.: 2922 0020 for nærmere info.

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Peter Milton

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser