Dybvighoved Møllevej 101, Fuglelund, 6200 Aabenraa

Landlig villa med uimodståeligt udeareal tæt på Aabenraa

Man skal lede længe, før man finder en villa lige så prægtig som denne med en beliggenhed nær Nørby. Boligen er i halvandet plan med indbygget garage, mens grunden spreder sig over 13.051 kvadratmeter. Den oprindelige beboelse fra 1929 blev revet ned og bygget op som ny i 2006, så den fremstår moderne og med en gennemtænkt planløsning. Stueplanet byder således på opholdsrum og et enkelt værelse, mens førstesalens seks værelser og fem badeværelser er i en liga helt for sig selv.

Gennemgående detaljer

Den exceptionelle hall har flisegulv med gulvvarme og over fem meter til loftet, mens køkkenet er belagt med et egeplankegulv. Køkkenets elegante udtryk understøttes af de sorte, grebsfri skuffe- og skabsfronter samt den praktiske kogeø med integreret siddeplads.

Der er to flotte stuer en suite adskilt af franske døre, hvilket giver et herskabeligt præg til boligen. De franske døre går igen i begge stuer, hvor de åbner op til haven og sikrer et fantastisk lysindfald. Den tredje stue ligger i forbindelse med gildesalen, der er forsynet med gulvvarme i fliserne, og dette rum er ideelt til større, sociale arrangementer.

Man bevarer den herskabelige æstetik i soveværelset, hvor der også er franske døre ud til det fri samt eget badeværelse med både bruseniche og badekar. Gæstetoilettet kan derimod tilgås fra en lille gang i forbindelse med hallen og køkkenet.

Bryggerset er opført i samme stil som køkkenet med sorte elementer, hvilket også er gennemgående for husets badeværelser. Det er med til at bare et stilfuldt udtryk, hvor den røde tråd igennem huset er særligt iøjefaldende, hvilket også bekræftes af egeplankegulvet, der yderligere er at finde i stuerne, på værelset samt førstesalens værelser.

Værelsesafdeling med gode badefaciliteter

Førstesalen inkluderer to små fordelingsgange, der giver adgang til de seks værelser. Her bidrager kvistvinduerne med et ubeskriveligt lysindfald såvel som en smuk udsigt. Værelserne byder på skabsplads i samme eksklusive look som i både køkken og bryggers, hvilket også er gældende for badeværelserne. Fire af værelserne har eget badeværelse med lækre detaljer såsom bruseniche, badekar og spotlys over spejlet. De to sidste værelser deles om det femte badeværelse.

Enestående udeareal

Den store grund kan næsten forveksles med et parkareal, da haven byder på flotte, gamle træer og en lille sø, og så er der en betagende udsigt til Kalvø Vig. Foruden en gårdsplads mellem ejendommens længer gemmer der sig også flere terrassemiljøer, hvorfra man kan nyde udsigten til haven. Selv fra lang afstand fremstår villaen idyllisk med den hvide facade og det nostalgiske stråtag samt stenen, der byder velkommen til Fuglelund.

Boligens beliggenhed skaber endvidere en rolig atmosfære, da vejen op til villaen er privat. Aabenraa ligger blot 20 minutter væk i bil, så man kan nemt benytte sig af byens faciliteter og efterfølgende nyde godt at hjemmets naturskønne omgivelser.

  Afstand til ...

  • Aabenraa Golfklub10 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Skole, daginst. mv.5 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Christian Ahm Pedersen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser